infernus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam. Otóż wpadłem na jeden pomysł. Ludzie przepychają się na respie, blokują i wyzywają. Po co to? Nie lepiej wprowadzić na 10 sekund przechodzenie przez siebie na respie tak, aby każdy mógł pójść gdzie chce? Takie coś jest sprawdzone m.in na puchatkach i innych większych serwerach, więc dlaczego u nas nie mogłoby takie coś wystąpić?
ZJSN Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jestem na TAK . Mnie też to irytuje , że nie mogę normalnie przejśc .
DEMOTYW@TOR Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opcja szukaj nie boli. Polecam poczytać -----> http://fragujemy.com/topic/5185-co-zmieni%C4%87/ 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi