Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja też, jeśli będę w domu.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Chętny Dalej.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Proponuję ustawić kolejny MIX/MIXY na sobotę godzinę 20-21.
MarkeloN Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Proponuję ustawić kolejny MIX/MIXY na sobotę godzinę 20-21. Nie tak prędko wpierw zobaczymy czy ten mix wypali jak będzie wszystko ok i spodoba się innym to można coś pomyśleć nad następnym :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Proponuję ustawić kolejny MIX/MIXY na sobotę godzinę 20-21. Nie tak prędko wpierw zobaczymy czy ten mix wypali jak będzie wszystko ok i spodoba się innym to można coś pomyśleć nad następnym :) Może zróbmy jakiś taki grube zawody/konkurs żeby ludzie się do nas zlecieli. Sądzę iż nagłówkiem tego konkursu/zawodów było "Fragujemy na MIXACH" coś takiego xD To moja propozycja ;)
MarkeloN Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Ice jak masz taki pomysł czemu i nie wysłuchamy cie tylko napisz o tym temat bo ten nie jest do tego ;p
XaLeN Opublikowano 6 Marca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2012 Ja bym mógł jak jest aktualne
MarkeloN Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2012 ja guralo = ) Czytaj datę ostatniego posta! temat close daj ktoś
Właściciel GET Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Opublikowano 14 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi