Pitrek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam społeczność Fragujemy.com! Jak pewnie zauważyliście jestem nowym Managerem sieci. Może coś o mnie, nazywam się Piotrek, skończyłem 16 lat oraz pochodzę z Mazowsza. W najbliższym czasie będę zajmował się promocją serwera Counter-Strike Globall Offensive oraz Teamspeak3, w późniejszym okresie w amxx przy Cs 1.6 W tym temacie chętnie odpowiem na każde pytanie. Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No cóż, witam i powodzenia. Osobiście liczę na promo COD'a ^^
DEMOTYW@TOR Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czołem i powodzenia :)
Pitrek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Bimbasek, coś spróbujemy.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Cześć. Życzę powodzenia :)
Paciaciak Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zawieszony Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witaj, patrzę coraz młodsi użytkownicy są w elicie sieci. Powodzenia. Życzę Tobie dobrej współpracy z innymi użytkownikami sieci. Pozdrawiam Paciaciakowa.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Miło poznać i wielkie powodzenia!
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witaj
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Elo
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Witaj, patrzę coraz młodsi użytkownicy są w elicie sieci. Paciaciakowa, do młodzieży świat należy... :-) Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez sK0W3R0
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2014 Właściciel Opublikowano 15 Września 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi