:). Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Grajac nie lubie dostawać niesłuszne Kicki za AFK stojac na respie o te jebane 20 sec dłużej wiec musiałem troche mu przemowic do tego głupiego łba ponieważ to jest irytujące. Poczekam na koniec tego bana jebanego ale tylko chce wiedzieć ktory admin jest taki jebniety na łeb. Serwer: 4FUN -Nick podczas gry: :).Nick admina podczas gry: Powód bana: obraza lecz coś za cośOpis sytuacji: Dostałem bana, ponieważ obraziłem admina ale niech chłop się ogarnie szuka problemów gdy człowiek gra spokojnie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragujemy.com [AMXBans] Powod: 'Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:40513397' [AMXBans] Twoje IP: '46.149.223.51' [AMXBans] =============================================== Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez :). 1 4
Właściciel GET Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 2 Sierpnia 2014 http://amxbans.fragujemy.com/ban_list.php?bid=9575 i waż na słowa bo Ci przedłużę. 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zbanował Cię Josh. A Ty się uspokój , jeśli uważasz , że kicknął/zbanował Cię nie słusznie to napisz skargę albo coś i udowodnij swoje racje a nie wyżywaj się na adminie :)
:). Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 BAN ok ale ten kick przesada chciałem tylko wiedzieć to mi dał bana i tylo i przepraszam za słowa ale ciśnienie skoczyło. 1
Santa Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nosz co za ludzie, wiesz co to jest neobans? nie? to poczytaj i dopiero późnej pisz żale że niby Admin Ciebie "kickuje". Po 1 skoro dostałeś bana to po jaką ciasną wbijasz na serwer? sam dajesz powód aby Cie kicknąć/zbanowac bo za wbicie na aktywnym jest ban permanentny. Po 2 to nei admin Ciebie kickuje tylko neobans, możesz wbic na max 5 sec zanim sprawdzi twoje IP i Cię wywali z serwera. A jeżeli nie wiesz za co dostajesz bana to sprawdzsz console ewentualnie piszesz temat odwołanie od bana i prosisz grzecznie o wyjasnienie bana i ewentualne pokazanie logów. Wyjdź na podwórko, taka moja rada bo wdać komuter to cały świat a ban to przepaść.
DEMOTYW@TOR Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 BAN ok ale ten kick przesada chciałem tylko wiedzieć to mi dał bana i tylo i przepraszam za słowa ale ciśnienie skoczyło. To mogłeś zapytać normalnie , wyzywanie tu nic nie pomoże :)
Santa Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi