HERETIC ANTHEM Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym gram duzo prawie 24 h :)Nick jakiego używasz: Tata psychopataWiek: 21Staż gry Counter-Strike: 9 LatCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie nigdyCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak :)Znajomość komend oraz funkcji admina: 6/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Teraz na serwerze jest duzo chiterów i nie ma zadnego admina i bardzo nam przeskadzaja grac i dlatego chcialbym zrostac adminem i pomagac wam :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0 : 0 : 493557 Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Tata psychopata. 1
Santa Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Porażka..... 1.http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.193:27015/top_players/?query=Tata+psychopata&Search=Search 2.Kim Ty jesteś? znam cie? 3.Czy Ty myślisz wgl człowieku?:D bosh.... nawet odpowiedniego działu nie potrafisz znaleźć... 4.Fajny steam 2k3. za ile kupiłęś? Allegro? 5. Fajny ban, http://bans.cs-reload.pl/szukaj.php na wh czy aimie latałeś?:) pewnie testowałeś nowego steama czy nie zbanują, niby nic ale ban z 31.07.2014..... Porazka jednym słowem, Zamknijcie to zanim zacznie składać jaja!!!!!! 2
DEMOTYW@TOR Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Masz dwa posty , na serwerze nie widziałem cię chyba nigdy , wydaję mi się , że mało kto Cię zna. Poczekaj trochę zanim zaczniesz składać wszelkiego rodzaju podania :)
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Widziałem Cie możne z 2 razy na serwerze w tym tygodniu nie mówiąc a wcześniejszym miesiącu czy nawet dalej. Argumenty Santy mówią same za siebie... NIE.
Sielanka Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Niestety Na : Nie - Ani razu nie widziałem ciebie na serwerze. - Zły dział - Serio ? Dwa Posty ?
Santa Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Bosh..... zamknijcie ten temat bo spam się robi, free posty nabijają ludzie a nawet temat nie w odpowiednim dziale..... 1
Właściciel GET Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi