Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gatunek: Biograficzny, Dokumentalny, Historyczny
Rok: 2009
Format: Lektor
Produkcja: Polska
Reżyseria: Robert Kaczmarek, Grzegorz Braun
Plakat filmu:

kzpw8J4.jpg
Opis filmu: Dokument przedstawia sylwetkę Wojciecha Jaruzelskiego, od czasów II wojny światowej i jego zesłania na Syberię do wyboru przez Zgromadzenie Narodowe na funkcję prezydenta PRL.
Link do filmu:

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Uważam się za patriotę :)

• Właściciel
Opublikowano

Każdy normalny człowiek jest patriotą. Ale dla jednego bycie patriotą to płacenie podatków, dla drugiego znajomość historii i wyciąganie wniosków. Szkoda, że te pierwsze znaczenie jest w głowach 70% obywateli. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli pokazywanie, no już niech będzie że tak to nazwę, dokumentu czy też udostępnianie go, gdzie wiele rzeczy jest niedopowiedzianych, jest aktem patriotyzmu to gratuluję. Patriotyzm dla mnie to nie jest zbędne pierdolenie o histori, której nie zmienimy a z której możemy i powinniśmy dużo wyciągnać wniosków, żeby się nie powtórzyła, tylko czynne działanie do poprawy mojego kraju.

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli pokazywanie, no już niech będzie że tak to nazwę, dokumentu czy też udostępnianie go, gdzie wiele rzeczy jest niedopowiedzianych, jest aktem patriotyzmu to gratuluję. Patriotyzm dla mnie to nie jest zbędne pierdolenie o histori, której nie zmienimy a z której możemy i powinniśmy dużo wyciągnać wniosków, żeby się nie powtórzyła, tylko czynne działanie do poprawy mojego kraju.

Jeśli jesteś patriotą, to ciekaw jestem w jaki sposób czynnie działasz w sprawie "poprawy Twojego kraju". Możesz też przy okazji napisać jaki to kraj.

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności