Właściciel GET Opublikowano 23 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 23 Lipca 2014 Jak widać COD strasznie zlazł na dół ostatnio przez wiele problemów, lagów i innych. Aktualnie od kilku dni serwer w końcu jest coraz lepszy i coraz więcej ludzi gra, ba, nawet teraz jest 25/25. Być może to też za sprawą przeorganizowania mapcycle, ale to nie jest główny powód. Zależy nam, aby COD powrócił do swojej świetności i zdajemy sobie sprawę z tego, iż potrwa to z 2 miesiące i wierzę, że nam się to uda. Trzeba tylko chcieć. Dlatego proszę każdego gracza COD o napisanie co wg niego powinno zostać dodane lub zmienione aktualnie Tak samo wszelkie bugi proszę w tym wątku wypisać, ułatwi to mi pracę nad update 4.0, który będzie przełomem i miejmy nadzieję, że będzie to taki wstęp do tego, aby COD wracał. Z mojej strony mogę powiedzieć tyle, że na pewno przy okazji update 4.0 będzie reset poziomów oraz zbilansujemy kilka klas premium. Chociażby mega premium, która jest bardzo mocna, wręcz za mocna. Niewykluczone, że kilka klas dodamy, kilka nowych perków, a niektóre stare usuniemy. A także zablokujemy kilka perków dla danych klas i zlikwidujemy błąd z przechodzeniem perka na klasę, która nie powinna tego mieć (bug zgłoszony przez jednego z naszych graczy - sektorek). Pozdrawiam 2
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 23 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2014 No, serwer w ostatnich dniach podniósł się na graczach, to jest na plus, ale wraz z nowymi graczami przychodzą nowe cheaty, dlatego trzeba powiększyć nasze grono adminów. :)
TyperekS Opublikowano 26 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2014 Zrobienie linii rashu na 15 sekund,gdyż ledwo się z respa ruszy,a tu już ktoś strzela.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 26 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2014 @UP - Trzeba być dynamicznym ^^. Nie potrzebna jest linia rashu, jest dobrze tak, jak jest :). Należy w końcu tego fragera poprawić, bo mnie czasem Kurwica (za przeproszeniem) bierze - albo raszuje jak czołg, albo kampi i spamuje HE. 1
Sektorek Opublikowano 26 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2014 Ad.1 - tutaj nie ma czegoś takiego jak rash:P Ad.2 - Frager ma być zaktualizowany wraz z update 4.0
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 27 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 Chodzi mu o to, że gracze są tak szybcy, że nie wyjdziesz z respa, a już cię mają . Ja wiem, że frager ma być poprawiony od 4.0 . Ale tu chodzi o to, że wkurw.. niemiłosiernie - np. taki Kobuch xD.
SQN Opublikowano 27 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 Wszystko sie uspokoi, unormuje wraz z update. Po resecie lvli juz nie bedzie czolgow po 140 lvl i gra bedzie bardziej wyrownana.
TyperekS Opublikowano 27 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 A zamiast resetów nie lepiej wprowadzić takie coś:Że samo się resetuje lvl jak się wbije max lvl i od nowa trzeba nabijać??Nagrodą za wbicie max lvl mogło by być,że co wbicie 200 lvl dodaje +5 do statystyk.
Właściciel GET Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 28 Lipca 2014 W sierpniu na początku update COD'a, a dzisiaj coś się stało i serwer nagle wypierdzieliło. Okazało się, że jest jakaś nowa wersja silnika HLDS. Jednakże dproto nie chciało zadziałać, kompletnie i trzeba było wykonać reinstalację serwera. Serwer w tej chwili działa stabilnie, aczkolwiek jest problem z AMXBans, ponieważ crashuje serwer. Zajmę się dzisiaj wieczorem z Nightem sprawdzeniem map oraz tym problemem z AMXBans. 3
Właściciel GET Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi