Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 22 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam. Mam do was pytanie. Otóż miesiąc temu wprowadzono u mnie usługę VDSL2 od Neostrady, a wczoraj przedłużyłem umowę właśnie z nową prędkością 80 Mbps. Czy moglibyście napisać mi jak odbywa się instalacja VDSL, co robi monter (Ma być u mnie w czwartek), co robi ze swojej strony TP, bo jak na komputerach i oprosramowaniu się znam, tak nie wiem nic nt. Sieci. Na necie są dziadowe posty ze stycznia tego roku, które nic nie wnoszą sensownego, a z roku 2012/13 są tylko narzekania na tę usługę z powodu jej wprowadzania. Z góry dziękuję :).
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 22 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Monter na pewno będzie wiedział co robi.To są naprawdę ogarnięte osoby.Z własnego doświadczenia mówię.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 No, skoro tak mówisz :). Tak po prostu chciałem się dowiedzieć czegoś na ten temat.
Pitrek Opublikowano 24 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zmieni modem, ew okablowanie i skalibruje cała filozofia
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Dobra, juz po migracji. teraz tylko czekać, aż łącze się ustabilizuje. Dziś pierwszy speedtest zrobiłem i było 67Mbps Down i 7.85Mbps Up, wiec nie jest źle ^^. Edytowane 24 Lipca 2014 przez CatShot~>mp3
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Web, komputery, software do Hyde park → Web, komputery, software → Inne
Rekomendowane odpowiedzi