Crazy25510 Opublikowano 18 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2014 CZEMU NIE DZIAŁA AMXBAN. [większosc zbanowanych osób wchodzą na sewrwer] :(
Santa Opublikowano 18 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2014 Nesty, jak na mój rozum to chyba chodzi graczowi o neobans, że po zbanowaniu gracza może wejsc na jakieś 5 sec po czym go wywala ;p tak ja myślę... 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 18 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) amx zostało wyłączone na Cod ponieważ powodowało lagi które były odczuwalne przez kilka dni. Nesty, jak na mój rozum to chyba chodzi graczowi o neobans, że po zbanowaniu gracza może wejsc na jakieś 5 sec po czym go wywala ;p tak ja myślę... Nie masz pojęcia o sprawie to się nie wtrącaj. Admini banują pewnie przez console. Ale to nic nie daje oprócz kicka. Edytowane 18 Lipca 2014 przez Skyline 3
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2014 amx zostało wyłączone na Cod ponieważ powodowało lagi które były odczuwalne przez kilka dni. Nieprawda. To Ty nie masz pojęcia to zamknij się. 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi