Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 7 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam. Otóż od jakiegoś czasu zdarza mi się, że wchodzac na serwer mam nick Huntl3r!, lecz po rundzie serwer? zmienia mi nick na Huntler!, chodz w ustawieniach jest Huntl3r!. Wkurzajacy bład, mając VIPA. Nie wiem co z tym zrobic, bo nie chce mi sie co chwila wchodzic na serwer, chociaż i tak zmieni mi nick. Prosze o pilną pomoc.
pionnteG Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Zapewne w configu masz wpisany nick a plik jest ustawiony tylko do odczytu. Odznacz tą opcje i zapisz :)
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Zrobiłem to. Nic sie nie zmienialo jednak.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 może reinstal CS i ułożenie nowego CFG pozwoli ci na to aby twój nick się nie zmieniał ? [Reinstal 10-20 min max] trwa 1
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Jestem tego samego zdania co kolega wyżej.. Głównie może być przyczyna cfg, więc proponowałbym ściągnąć inny cfg na początek i podmienić, następnie zobaczyć czy się zmienia.. Jak się zmienia nadal to znaczy, że na pewno wina nie leży po stronie cfg :)
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 8 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Usuń swój cały config.cfg, a kolejny Ci się sam utworzy i po problemie.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja kliknąłem Apply - Ok, wyszedłem z Cs, potem znowu Apply i Ok - już nie zmieniało nicku.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 8 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Neo bans ci zmienia nick, zrób to co spokey napisał to potem już nie powinno tak robić.
Właściciel GET Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 8 Lipca 2014 Co za głupoty: brayan, BONO i peshu. Totalne głupoty. Wystarczy, że zmienisz nick przed wejściem na serwer na ten właściwy, wyłączysz CS'a i wbijesz na serwer bez problemu.
nieichuy Opublikowano 8 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 wchodzisz w cfg , zmieniasz nick , zapisujesz i we właściwościach dajesz "tylko do odczytu"
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Wszystkie propozycje zrobilem, oprocz reinstala, zaraz zrobie i zobacze czy coś pomoże. Nesty, zrobilem tak jak pisales jak kolega wyzej, i nic, nowa runda i zmienia mi nick na Huntler, lub Player...
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 Dobra, reinstal pomógł. Dzieki wielkie panowie. Nie na wszystkich serwerach, ale na niektorych zdarzał sie ten błąd. Teraz mam inny, poniewaz zaistalowałem tego samego cs, co wczesniej, na ktorym ping wahał 20-40. A teraz 90-150. A to jest zbyt duzo, wątpie ze to łącze, poniewaz na kompie siostry, mam 20-40 z tym samym cs. Czy to wina configu ?
Właściciel GET Opublikowano 9 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 9 Lipca 2014 No widzisz... Na niektórych serwerach, a nie na wszystkich lub konkretnie na naszym i to jest kluczowe - BONO. Złe ustawienia rate mogą być, aczkolwiek nie ukrywam, że w ostatnich dniach dzieje się dużo jeżeli chodzi o kwestię pogody i być może Twój operator musi usunąć awarię. Poczekaj do wieczora lub jutra i daj znać jak z pingiem.
nTe Opublikowano 19 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 19 Lipca 2014 Polecalbym przetestowac swoje lacze internetowe , a natomiast ustawic odpowiednie rate . // Jutro natomiast podesle Ci moj userconfig , tam mam komendy na zmniejszenie pingu + więcej fpsow zeby bylo. p.s prosze Cie , abys byl aktywny na forum , bo nie wiadomo czy ten problem nadal u Ciebie istnieje. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 12 Listopada 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi