Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam.

Otóż od jakiegoś czasu zdarza mi się, że wchodzac na serwer mam nick Huntl3r!, lecz po rundzie serwer? zmienia mi nick na Huntler!, chodz w ustawieniach jest Huntl3r!. Wkurzajacy bład, mając VIPA. Nie wiem co z tym zrobic, bo nie chce mi sie co chwila wchodzic na serwer, chociaż i tak zmieni mi nick.

Prosze o pilną pomoc.

Opublikowano
Zapewne w configu masz wpisany nick a plik jest ustawiony tylko do odczytu. Odznacz tą opcje i zapisz :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zrobiłem to. Nic sie nie zmienialo jednak.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

może reinstal CS i ułożenie nowego CFG pozwoli ci na to aby twój nick się nie zmieniał ?  [Reinstal 10-20 min max] trwa

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej.. Głównie może być przyczyna cfg, więc proponowałbym ściągnąć inny cfg na początek i podmienić, następnie zobaczyć czy się zmienia.. Jak się zmienia nadal to znaczy, że na pewno wina nie leży po stronie cfg :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Usuń swój cały config.cfg, a kolejny Ci się sam utworzy i po problemie.

Opublikowano

Ja kliknąłem Apply - Ok, wyszedłem z Cs, potem znowu Apply i Ok - już nie zmieniało nicku.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Neo bans ci zmienia nick, zrób to co spokey napisał to potem już nie powinno tak robić.

• Właściciel
Opublikowano

Co za głupoty: brayan, BONO i peshu. Totalne głupoty. Wystarczy, że zmienisz nick przed wejściem na serwer na ten właściwy, wyłączysz CS'a i wbijesz na serwer bez problemu.

Opublikowano

wchodzisz w cfg , zmieniasz nick , zapisujesz i we właściwościach dajesz "tylko do odczytu"

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystkie propozycje zrobilem, oprocz reinstala, zaraz zrobie i zobacze czy coś pomoże. Nesty, zrobilem tak jak pisales jak kolega wyzej, i nic, nowa runda i zmienia mi nick na Huntler, lub Player...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, reinstal pomógł. Dzieki wielkie panowie. Nie na wszystkich serwerach, ale na niektorych zdarzał sie ten błąd. Teraz mam inny, poniewaz zaistalowałem tego samego cs, co wczesniej, na ktorym ping wahał 20-40. A teraz 90-150. A to jest zbyt duzo, wątpie ze to łącze, poniewaz na kompie siostry, mam 20-40 z tym samym cs. Czy to wina configu ?

• Właściciel
Opublikowano

No widzisz... Na niektórych serwerach, a nie na wszystkich lub konkretnie na naszym i to jest kluczowe - BONO. Złe ustawienia rate mogą być, aczkolwiek nie ukrywam, że w ostatnich dniach dzieje się dużo jeżeli chodzi o kwestię pogody i być może Twój operator musi usunąć awarię. Poczekaj do wieczora lub jutra i daj znać jak z pingiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecalbym przetestowac swoje lacze internetowe , a natomiast ustawic odpowiednie rate .

// Jutro natomiast podesle Ci moj userconfig , tam mam komendy na zmniejszenie pingu + więcej fpsow zeby bylo.

p.s

prosze Cie , abys byl aktywny na forum , bo nie wiadomo czy ten problem nadal u Ciebie istnieje.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności