Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 WITAJCIE! Dzisiaj udostępnię Wam najgorsze losowanie drużyn na świecie! Wiem, wiem! Śmiejecie się... Ale następne będzie bardziej profesjonalne :P Tak wyglądają grupy: Grupa A: @MaRiaN @Hs^Fatal1T - C @ReV'o @arbi500 @MAJKEL Grupa B: @FurCze @Ice Tea @Wymiar @BONO - C @SQN @Kanrin Grupa C: @Night - C @MeXeN! @SuVI Grupa D: @POLISH TEAM JU-JITSU xD @Brayan^^ @Semir - C @Red-Eagle @Fantazje Erotyczne @SPOK3Y^ST3GA^^C3P * C - Kapitan drużyny Jest po 6 osób w drużynie bo na pewno ktoś nie będzie mógł zagrać jak będzie meczyk :) 15
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Jest prawie profesjonalnie :P Życzę powodzenia pozostałym drużynom :D 1
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Śmiechowo wygląda, ale spoko wyszło.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak była grupa D i mój nick, to się muzyka wyłączyła ^^
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 lepszej grupy nie mogles wylosowac :D Jestesmy bardzo zadowoleni :) Ice Tea Bono Wymiar Kanrin ale reszcie wspolczuje :D
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Jest prawie profesjonalnie :P Życzę powodzenia pozostałym drużynom :D hahaha! To chyba nawet amatorskie nie jest XD Jak była grupa D i mój nick, to się muzyka wyłączyła ^^ Widzisz jak działasz na laptopy? Z dziewczynami gorzej to z laptopami jest ruch :) lepszej grupy nie mogles wylosowac :D Jestesmy bardzo zadowoleni :) Ice Tea Bono Wymiar Kanrin ale reszcie wspolczuje :D Szczerze to nie wiem jak gracie, ale jak współczujesz to chyba będzie dobrze :P
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 4 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 @ Hs^Fatal1T Drużyna C dziękuje, ponieważ przyda nam się łut szczęścia :D :D :D
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 ale dostaniecie łomot !! :D juz sie doczekac nie moge :) wlaśnie kiedy losowanie kto z kim gra?;> Bono rob amotorsko profesjonalne losowanie :D
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 @Night Zdziwiłbyś się jak gra ;) . Moja drużyna, możecie we wtorek? Bo ja niedziela odpadam.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Pierwszy mecz: GRUPA A vs GRUPA B Drugi mecz: GRUPA C vs GRUPA D Trzeci mecz: GRUPA A vs GRUPA C: Czwarty mecz: GRUPA B vs GRUPA D Piąty mecz: GRUPA A vs GRUPA D Szósty mecz: GRUPA B vs GRUPA C
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Czyli 3 mecze w niedzielę i 3 we wtorek?
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Czyli 3 mecze w niedzielę i 3 we wtorek? Nie no tak to nie, co będziemy mogli zagrać to zagramy :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Jeszcze kwestia godziny.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Każdy na razie niech się martwi o swoją drużynę. Dogadajcie się kiedy komu i o której godzinie pasuje. Najlepiej jakby obie drużyny które mają ze sobą grać ustaliły godzinę i dzień gry. Graty za filmik :D haha uśmiałem :d
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Najważniejsze jest teraz to, żeby grupa podczas meczu miała pełny skład.. Jeżeli nie będzie pełnego składu to się dobierze kogoś, trudno :) Ja chętnie zagram w innych grupach XD
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Od nas wszyscy są na niedzielę zwarci i gotowi :)
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Od nas wszyscy są na niedzielę zwarci i gotowi :) To świetnie, czyli w niedziele pierwszy meczyk :) Godzinę czy coś ustalimy na steam :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Hahahahahah będzie bardzo ciekawie xD ja jestem zadowolony z mojej drużyny :) ice tea potrafi strzelać ja cos tam pamietam furcze gra na dd2 wiec ffa/tp i recoil ogarnia a reszta nie wiem bo nie mialem okazji grac xD będzie pompa xD
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 A może wprowadzić jakieś zakłady? Coś takiego jak bukmacher?
Rekomendowane odpowiedzi