SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Chcę otrzymać slota na serwerze: 4 FUN Twój nick podczas gry: Asper Konto steam / steam:id: STEAM_0:1:2223701 - od jutra będę na nim grał, dzisiaj odzyskałem. Staż gry na serwerze: Póltora roku będzie, choć od wtorku wróciłem spowrotem do grania - ten serwer uzależnia :) Ile przeznaczasz czasu (literówka w wzorze) na grę na serwerze: Przez całe wakacje od pon.-pt. mam wolny czas od 9:30 do 14 i w tych godzinach gram, z dwie i pół godziny minimum. Jeśli nie ma miejsca, to idę na DD2 lub inny serwer, dlatego chciałbym slota, abym nie musiał grać u konkurencji bądź na innym z waszych serwerów. Przez to na gametracker pokazuje, że gram mniej. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Przegrane niecałe 5 godzin.. Podanie odrzucone!
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2019 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi