Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

roger that :D

p.s a gdzie neeesty? :* ja chce z nim grać !! :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Słabiaki mogą tylko sędziować więc Nesty będzie pewnie nas oglądał :*.

Mój post był prawie sensowny :P. Dobra już nie będę :C.

Edytowane przez Red-Eagle
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Również się pisze :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z samego początku chcę podziękować za zainteresowanie się tym tematem.. Uzbieraliśmy już 20 osób! To dosyć dużo  <lol>

Jeżeli zbierze się ekipa do 25 osób to będziemy mogli grać.. Będą 4 drużyny mimo, że będzie osób na 5 drużyn, ale dam sobie rękę uciąć, że ktoś nie będzie mógł zagrać dlatego te 5 osób będzie na rezerwie :]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No dobra . Możesz mnie dopisać :) .

Opublikowano

Są już chętne 23 osoby, więc proponuję uzgadniać termin. Nie każdy może w tym samym czasie, dlatego proponuję o podawanie, kiedy kto może. Jeśli jest to komuś obojętne, to bardzo dobrze, niech również napisze. Piszę to tylko dlatego, że bardzo mi na tym zależy, a mam czas wolny między 9:30-14 w dni robocze i chciałbym, aby w takich godzinach odbył się jeden turniej. Piszcie kiedy możecie lub jaki termin wam odpowiada. Jeśli chcecie, to możecie edytować wasze posty z dopiskiem godziny. Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mi aktualnie pasuję ( do poniedziałku od dziś ) każda godzina ( choroba ). Od poniedziałku do nieskończoności : 18-23.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wykonam oddzielny temat z terminami. Na razie zapisy zamykam, jeżeli ktoś jeszcze chciałby się zapisać to proszę pisać do mnie na Steam/GG/PW..

Jeszcze raz dzięki za dosyć duże zainteresowanie z Waszej strony :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności