Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 2 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Chciałbym zaproponować nowe inne mapy niż dd2 ,eldorado , czy nuke lub inferno o to moja propozycja: *de_nuke_rarea *as_crazytank2 *de_aztec2 *de_inferno2010 *aim_map_2010 ta map by się przydała na nocne cykle 3 1
CiapsoN. Opublikowano 2 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Według mnie Mapy są bardzo dobre jak na 4Funa i jestem za ich wgraniem !
k1x`` Opublikowano 2 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Fajne mapki Jestem na TAK :)
v9. Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 aim mapa bym wprowadził tego albo nawet zwykłego, reszta nie bardzo :)
PepsIo Opublikowano 3 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Jestem na tak i można by było wgrać jeszcze mapę cs_alpin bo w okrągła na 4fun są te same mapy i to się robi nudne
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Super mapki! :D jestem jak najbardziej za tym żeby ożywić grę na 4FUN-ie poprzez wprowadzenie nowych map:) Mam nadzieję, że szefostwo się zgodzi... :D 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 11 adminów na serwerze, wypowiedziało się 2. Więcej życia luudzie, no co z Wami! :P 2
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 dobrze fatal pisze! --> POLAĆ MU! :)
~Tic-TaC Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Bardzo Fajne mapy. Jedynie nie podoba mi się ten aztec , ale reszta według mnie jak najbardziej do wgrania :). Aim_map do nocnej rotacji.
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2014 Aztec się nie sprawdzi.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Rzeczywiście dobre mapki, można się poważnie zastanowić nad ich wgraniem. Jedyne co mi tu nie pasuje to ten aim_map :)
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Jeśli wam się podobają mapy to proszę o zieloną strzalke w góre :-) 2
Paciaciak Opublikowano 3 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 3 Lipca 2014 crazytank i aztec2 bym nie wgrywal, a za resztą map jestem jak najbardziej za. Pozdrawiam Paciaciakowa. 1
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Od razu tak na przyszłość, nie proście o reputacje.. To Wam nic nie da i w życiu na pewno nie pomoże :] 1
MAJKEL Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 de_nuke_rarea, as_crazytank2 te dwie jak najbardziej, jeszcze można aim_map2010 ew. do nocnej rotacji jak wspomniał Tic-Tac. :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 3 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Mapy dobre poza de_aztec2. Tak jak powiedział Nesty, nie sprawdzi się ona nawet w nocnym mapcycle więc nie ma sensu jej dodawać.
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 My jesteśmy jak najbardziej za wgraniem wszystkich mapek :) 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 A więc tak: de_inferno_2010 i de_nuke_rarea już jest wgrane do dziennej rotacji także można grać de_aztec2 - tak jak powiedziano wyżej - ta mapa się nie sprawdzi na naszym serwerze. as_crazytank2 - również nie, mapa jest zbyt duża i nikt się tam na niej nie znajdzie. Nie ma mowy aim_map_2010 - wgrałem, ale serwer się przy niej crashuje, także usunięta. W zamian tej aim mapy dodałem aim_csromania, mam nadzieję że się spodoba ;) Postaram się jednak dodać jakąś / jakieś inne mapy aim_ do nocnego mapcyklu ;) Zachęcam więc do dawania propozycji mapek małych, funowych do nocnego mapcyklu! 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi