MeWa Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany chciałby mieć odblokowaną szybką drogę komunikacji z resztą Forumowiczów . A czas warnów dobiegł końca .Powód zbanowania : Spam na sb. Uwagi: Nie mam żadnych . Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Nesty UB
Reevoo Opublikowano 23 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Dlaczego chciałbym być odbanowany: by móc dzielić się informacjami z innymi użytkownikami itp. Dlaczego zostałem zbanowany: Ponieważ wstawiłem jakiś tam link, czego bardzo żałuje ;P Edytowane 23 Września 2013 przez janofer UB
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : Aby móc pisać ze znajomymi z forum. Dlaczego zostałem zbanowany : Za zgłoszenie odpaleńca na Shoutbox'ie.
`.dafit pr0 hetshoter Opublikowano 5 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwer, bo graja odpalency.
pompa tsk Opublikowano 11 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany: bo chciałbym popisac na sb :) powód zbanowania: wydaje mi się że wołałem kilka razy na serwer admina jak byli cziterzy i chyba to był powód.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 17 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany powód zbanowania -chcę utrzymywać kontakt z ludźmi -prawdopodobnie za zgłoszenie czitera na SB
Per aspera ad astra Opublikowano 15 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: To chyba logiczne. Abym posiadał możliwość dzielenia się z innymi osobami bezużytecznymi sprawami. Powód zbanowania: Sam tego nie wiem. Na Sb napisałem tylko jedną wypowiedź. Jak dobrze pamiętam "Dzięki Nesty za poprawę humoru. A także wam wszystkim za miło spędzony dzień... Poza tym Nesty wejdź na ts'a to może mnie poznasz. Widzimy się jutro a formalnie dziś xD" Chyba coś takiego napisałem... Choć zapewne było inaczej rozformowane.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 17 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Abym mógł pisać ze znajomymi Powód zbanowania: Zapraszam chętnie na pw za co zostałem zbanowany. Nie sądzę, iż to było na temat fantastycznej historyjki co do osoby, która chce mieć admina na Dd2, ponieważ ten "post" nie był po to aby kogoś (oraz w zasadzie jego) obrazić tak jak wspomniałem po napisaniu tejże wiadomości, więc proszę o prawdziwy powód w wiadomości na pw.
kamil8241 Opublikowano 24 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwer, bo graja odpalency. 1
Per aspera ad astra Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Żeby posiadać możliwość rozmowy z innymi użytkownikami tego forum na różne (dozwolone) tematy.Powód zbanowania: Czytając wasz regulamin "KLIK" odnoszę wrażenie że zostałem zbanowany bezpodstawnie... Pisząc jedną wypowiedź którą cytowałem w poprzednim odwołaniu stwierdzam fakt iż ban jest bezpodstawny.
asg Opublikowano 4 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwer
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ie ze znajomymi Dlaczego zostałem zbanowany : Nie odróżniałem co pisać na pw, a co na Shoutbox za co żałuję. 1
Bedgar Opublikowano 5 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 Dlaczego chcialnys dostac UB : Poniewaz czasem mozna zawolac admina na serwer , i popisac na SB. Powod bana : Powod Nieznany.
Bedgar Opublikowano 8 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Dlaczego chcialnys dostac UB : Bede pisal ze znajomymi , smial sie i zartowal. Zrozumialem i znam na pamiec regulamin SB. Powod bana : Powod Nieznany.
FrewteR Opublikowano 14 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Chciałbym dostać UB, aby pisać na SB, nie jest to za bardzo rozwinięty powód, lecz prawda :)powód zbanowania: Zgłoszenie cheatera i poproszenie admina o interwencję :)
asg Opublikowano 15 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwe
Jasiunek! Opublikowano 28 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2014 Za co zostałem zbanowany: Nie wiem.. Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Żeby pisać ? Proszę o podanie powodu mojego zbanowania...-.-
jeste cygan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 za co zostałem zbanowany: Nie wiem dlaczego chciałbym zostać od banowany: chcę być aktywny na forum, pisać z innymi użytkownikami.
pompa tsk Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 powód bana : zapraszam osoby pracujące na dd2 do odwiedzenia serva bo grasują tam rozbujnicy Ktoś tu ma brak poczycia humoru proponuję trochę wyluzować. dlaczego chcę ub : bo lubię popisać na sb :) widzisz jak się ładnie rymuje xD
don't cry.! Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany: chce dalej pisać na sb. powód zbanowania: informowanie o czitach na serwerze. @up Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez don't cry.!
Rekomendowane odpowiedzi