Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Spis reklam, gdzie znajdują się nasze po różnych forach

Czyli spis reklam naszych, gdzie się znajdują. Nie należy spamować, należy je odświeżać. Jeżeli reklama jakaś została wyrzucona do kosza, należy nas o tym powiadomić w tym temacie.

• 4 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

4 reklamy zostały usunięte, powodem jest przeniesienie naszych reklam do kosza bądź strona danej sieci wygasła.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Prosze o refresh reklam !

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Okazuje się, że reklama od początku miała bardzo poważny błąd. Ponieważ zamiast pisać IP prawidłowe aktualne, nie wiem czemu ale pisało IP 4FUN-a z CS-DF.pl, który został przeniesiony na Pukawkę. Wykryłem ten błąd wywalając beny-ego, więc jest on poprawiony. Natomiast wszystkie reklamy poszły się żeby brzydko się nie wyrazić w dupsko. Jedyny + to to, że był prawidłowo wpisany DNS oraz gametracker serwera.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Okazuje się, że reklama od początku miała bardzo poważny błąd. Ponieważ zamiast pisać IP prawidłowe aktualne, nie wiem czemu ale pisało IP 4FUN-a z CS-DF.pl, który został przeniesiony na Pukawkę. Wykryłem ten błąd wywalając beny-ego, więc jest on poprawiony. Natomiast wszystkie reklamy poszły się żeby brzydko się nie wyrazić w dupsko. Jedyny + to to, że był prawidłowo wpisany DNS oraz gametracker serwera.

o fuck!..

• 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tego będzie jeszcze więcej, tylko nie mogę sobie zagospodarować czasu na rozsyłaniu reklam. Od czasu do czasu będę edytował swojego posta.

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności