.LemoN. Opublikowano 29 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Dnia 28 Maja 2014 Roku, mieszkam razem z moją dziewczyną. Nareszcie! :)Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 29 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 e... Gratulację.. :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 29 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Tam uważaj tylko ^^.
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2014 Niedługo na tym forum będziecie pisać, że przebiliście pierwszy raz błonę i było tyle krwi, że trzeba było hospicjum całe zwołać. Ludzie, trochę opamiętania z tymi wyznaniami, są pewne granice, które już przekraczacie. Ja wiem, że podnieta jest jak pierwszy raz ktoś sobie zwali, pierwszy raz poleci i zobaczy, że pierwszy raz wypiłeś 10 piw, że zajarałeś sobie, ale to nie powód, aby każdemu to ogłaszać. 4
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi