VNM. Opublikowano 27 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 27 Maja 2014 Szukam ciekawych filmów. Zazwyczaj gdy nie gram na serwerze to szukam jakiś filmów i je oglądam lecz mam z tym problem. Możecie coś doradzić? Tak jak w temacie. Filmy akcji i komedie. Pozdrawiam, V!
xDawidzioR Opublikowano 27 Maja 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2014 Komedie: Chłopaki nie płaczą American pie- wszystkie częsci Akademia policyjna Gang dzikich wieprzy Grubszy i chudszy Przyjęty Straszny film -wszystkie częsci Zemsta frajerów Akcja: Predators Szybcy i wsciekli Champion 3 Odkupienie Avengers Champion 2 Kroniki Riddicka Predator Terminator Oglądałem te filmy polecam.
arbi500 Opublikowano 28 Maja 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2014 Gladiator jest spoko filmem.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 29 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Akcji:1. Wszystkie filmy z Jasonem Stathamem <--- gorąco polecam2. Holligans 1 i 2 i 3 też są fajne3. Jeżeli nadejdzie jutro How I Live Now Thriller, Akcja | Lektor | 2013 4. Wyścig z czasem In Time Thriller, Akcja, Sci-Fi | Lektor | 2011 5. Jack Reacher: Jednym strzałem Jack Reacher Akcja, Kryminał | Lektor | 2012 6. Death Race: Inferno Akcja, Sci-Fi | Lektor | 2013 7. Vendetta Thriller, Akcja | Lektor | 2013 8. Olimp w ogniu Olympus Has Fallen Thriller, Akcja | Lektor | 2013 9. Polowanie na łowcę The Frozen Ground Thriller | Lektor | 2013 10. Wrobiony Erased Thriller, Akcja | Lektor | 2012 Kinoman.tv :) Mam tu vipa na rok. 1
Info?!.O.o Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Cześć! Ja polecam Ci takie filmy: Akcja: - Zielona mila - Skazani na Shawshank - Nietykalni - Braveheart - Waleczne Serce - Szeregowiec Ryan - Siedem dusz - Chłopiec w pasiastej piżamie - Incepcja - Po prostu walcz! - Szybcy i wściekli 6 - Green Street Hooligans - Incredible Hulk - 13 dzielnica - Ultimatum - Mechanik: Prawo zemsty - Jestem numerem cztery - Giganci ze stali - Homefront - Porwanie - Tożsamość - Olimp w ogniu - World War Z - Wolverine - G.I. Joe: Odwet 3D - Geneza planety małp - Niesamowity Spider-Man Komedie: - Nietykalni - Forrest Gump - Chłopaki nie płaczą - Weekend - Kiler - Taxi 3 - Super zioło - Miś - 21 Jump Street - LOL - Vinci - Wilk z Wall Street - Całkiem zabawna historia - American Pie 2 - Kocha, lubi, szanuje - Całkiem zabawna historia - Dziewczyna i chłopak - wszystko na opak - Królowie lata - Rio - Skubani - Piękne dni - Sekretne życie Waltera Mitty - 3D Faceci w czerni 3 - Prawie jak gladiator - Łatwa dziewczyna - Pierwszy raz - Duże dzieci - Kocha, lubi, szanuje - Ted - Austenland - Super zioło Gdybyś chciał obejrzeć film, a nie miał gdzie polecam również stronkę do oglądania filmów na zalukaj.pl. Mam tam konto i vipa dzięki, któremu możesz oglądać filmy bez reklam i w lepszej jakości obrazu. Gdybyś potrzebował pisz na priv, dam Ci identyfikator użytkownika oraz hasło.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 9 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Polskiej produkcji: -Pitbull -Drogówka
Scofield. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Blood and Bone Polecam :)
Haalis Opublikowano 11 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jack strong :)
Haaeess Opublikowano 22 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) 22 jump streetSąsiedziDroga bez powrotu 6 Edytowane 22 Października 2014 przez Haaeess
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Ja polecam wszystkie z Tomem Cruisem. Naprawdę. Gorąco. Mam każdy film z jego udziałem na kompie. Po kilka razy oglądałam. :D
Moniicza Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ostatnio uśmiałam się przy oglądaniu filmów: Prawdziwa jazda i Udając gliniarzy :) 2
Star Opublikowano 6 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Seria Harold i Kumar, Udając Gliniarzy. Ewentualnie film fantasy - Dracula Historia Nieznana. Polecam :)
Marcin Czerwonka Opublikowano 7 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Uprowadzona 1 , Uprowadzona 2 , Wykonać wyrok , Skazany na shawshank , Cela 211 , Zielona Mila , Hooligans 2
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi