Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 25 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Witam dziś z nudów moja kobieta postanowiła że złapie za pisak i popisze mi coś na żeberkach jak się okazało zrobiła napis "Never give up" w fajnym własnym stylu więc postanowiłem go wrzucić pod skórę:D jak na razie sam napis planuje zrobić fajne połączenie od Barka poprzez szyję zejściem do napisu "Veritas de Santare" oraz od Veritas polecieć w stronę Never give up" kończąc na brzuchu ;d 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 25 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 myślałem że już go zrobiłeś ;) Co jak co ale w tym miejscu w którym aktualnie znajduje się napis pisakiem tatuaż też by zajebiście wyglądał ;) Byle taką czcionką bo wyszło jej zajebiście ;) Pozdrówki dla narzeczonej :)
Właściciel GET Opublikowano 25 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 25 Maja 2014 A ja jestem sceptyczny i dobrze wiesz dlaczego ;)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Peshu, przytyj troche... Ja już takiej deski na klatce nie mam ^^ Napis bardzo fajny.
Właściciel GET Opublikowano 25 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 25 Maja 2014 Peshu, przytyj troche... Ja już takiej deski na klatce nie mam ^^ Odczep się od tej klaty ;> 1
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Odczep się od tej klaty ;> Nie jest aż taka zła :D Oj przecież wiem Nesty, że lubisz takie zgrabne tyłeczki ^_^
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Kanrin to jest tatuaż już :D to jest wrzucony już tusz
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 25 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 aha dobra lol mam mózg rozjebany :D Po całym dniu nie potrafie dobrze zinterpretować tego co napisałeś ;D
Santa Opublikowano 26 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2014 W bicu 20cm ale jaka Rzeźba !!!!!!!!! Jedz więcej:/ Jak chcesz to moge ci wykończyć tą dziarkę^.^
Właściciel GET Opublikowano 26 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 26 Maja 2014 Santa zostaw jego klate w spokoju :)) ona już niczego nie potrzebuje do szczęścia ;) no może jedna rzecz, ale to prywatne i nie dla Was. 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi