Pomylony* Opublikowano 20 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2014 Witam. Chciałem jeszcze zwrócić uwagę na panujące na serwerze podkładki ze strony zombi. Tak zwane dzieci granatów :-) moja propozycja jest następująca zmniejszyć zasięg tego sprzętu lub dać większą kwotę zakupu. Ułatwiło by to grę na małych mapach np Bunkiery i inne małe mapki :) Jak już wiemy granat zombi potrafi obalić nawet 25 graczy lub więcej a przykładowo granat człowieczkiem moro około. 8 takie są moje statystyki i dodam że trzeba dobrze go użyć a granat zombi ciśniemy byle gdzie i jest szansa kogoś upolować. Lecz tak wiem grant człowieka zabija a zombi tylko zaraża. Być może był już ten temat. Tak bardzo się nie przyglądałem pozdro #pomylony*
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 20 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2014 Nie Nie Nie. Zostawcie ten granat w spokoju. Jest dobrze i tak ma zostać. Powiadasz, że mapa bunkiery jest mała to powodzenia. Dzieci się podkładają, a nie ma admina na serwie to do roboty i złóż skargę. Potraficie dawać takie bezsensu propozycje, ale nikomu z was nawet nie kwapi się aby złożyć skargę jak widzisz, że się podkłada. Zamknij ktoś ten bezsensu temat.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 20 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2014 A widzisz to - http://fragujemy.com/topic/5978-co-zmieni%C4%87/ ? Jeśli nie, to radzę poczytać.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 20 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi