Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

W dniach: 30, 31 maja oraz 1 czerwca planowane są prace związane z forum. W tych dniach nie będzie forum dostępne, aczkolwiek może się zdarzyć, że prędzej włączymy. Powodem jest przeinstalowanie całego forum, jego struktury, naprawa błędów i wdrożenie nowych ustawień.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Masz na myśli naprawę pogrubienia i tego typu? A nie html trzeba ;). Zauważyłem też że jak najeżdżam na kogoś nick to już nie wyświetla się okienko z jego profilu lecz trzeba kliknąć aby przejść do profilu. Wcześniej normalnie działało.

Opublikowano

Po prostu z czasem zrobiły się błędy na forum w plikach, które trzeba szybko 'załatać' żeby się nie pogłębiały i nie robiły większego bałaganu i większych problemów.

• Właściciel
Opublikowano

I tak muszę na nowo zainstalować i zrobić to wszystko, bo tak trzeba. Są jeszcze bugi po wcześniejszych tam pierdołach.

Opublikowano

Domyśliłem się. Nesty, czy po przeinstalowaniu Forum: posty, reputacja, avatary itd. Pozostaną?

Opublikowano

Myślę że nie ma potrzeby już robić przerwy forum bo jak widzę to Pogrubienie i te sprawy wróciło.

• Właściciel
Opublikowano

Ale te prace nie były tylko związane z tym problemem... 

W tych dniach również 4FUN przejdzie reinstalację.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Będzie będzie... przecież reinstalacja tyle nie zajmuje. Temat dotyczył zmian na forum które zajmą 3 dni

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności