Skocz do zawartości

Pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Dostałem informacje, że moje konto na codzie zostało zbanowane. To nie byłem ja, ponieważ ja mam ip: 141.101.87.61, a tamto było inne. Przez to, że pisze, że mam bana w amxbans nie mogłem zostać stałym bywalcem. Bardzo prosiłbym o odbanowanie hang w amxbans.

Edit/// Wtedy nawet nie było mnie w domu, byłem z dala od domu.

Edytowane przez hang
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo amx pokazuje błędne IP z zdaniem "Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany" Moje "niby IP" w amx bans różni się tylko końcówką. Mi pokazuje 141.101.87.73, a moje prawdziwe IP zaczyna się na 89.xx.xx.xxx

Opublikowano

jezeli latales odpalony na demku bedziemy widzieli :D a co do ip to mogł miec ktos takie samo i grac wiec staraj sie o ub

Opublikowano

Ludzie, Wy żartujecie? Hang. Nie rób z nas debili. Napisałeś o ub i nawet wrzuciłeś ss gdzie widać ewidentne wh. UnBana nie będzie temat do zamknięcia.

A nawet skoro to nie był hang. Wytłumaczcie mi dlaczego z jego konta został napisany temat o ub? Może takie samo konto ktoś ma?

Proszę h@ o zamknięcie. UB się nie należy.

Opublikowano

to jest normalnie smieszne, nie wrzuciles ssow i chcesz ub? jakim prawem?

• Właściciel
Opublikowano

Nie kłam z IP, ponieważ to IP pochodzi z Cloudflare po przefiltrowanie danych z Twojego komputera po to, abyś nie siał zagrożenia (np. w przypadku DDoSa).

Pzdr.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności