hang Opublikowano 19 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Witam. Dostałem informacje, że moje konto na codzie zostało zbanowane. To nie byłem ja, ponieważ ja mam ip: 141.101.87.61, a tamto było inne. Przez to, że pisze, że mam bana w amxbans nie mogłem zostać stałym bywalcem. Bardzo prosiłbym o odbanowanie hang w amxbans. Edit/// Wtedy nawet nie było mnie w domu, byłem z dala od domu. Edytowane 19 Maja 2014 przez hang
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 19 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) http://fragujemy.com/topic/16364-ssy-hang/#entry74553 a ten temat założony był oczywiście nie z Twojego konta a jeżeli nawet to ktoś Ci się na nie włamał . Jesteś żałosny Edytowane 19 Maja 2014 przez Night
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 19 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 Z tego co mi wiadomo amx pokazuje błędne IP z zdaniem "Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany" Moje "niby IP" w amx bans różni się tylko końcówką. Mi pokazuje 141.101.87.73, a moje prawdziwe IP zaczyna się na 89.xx.xx.xxx
ParalizeDead Opublikowano 19 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 Hang nie ośmieszaj się.Miałes czity to się przyznaj chociaż.A nie zgrywaj pajaca.
ale nuda Opublikowano 19 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 jezeli latales odpalony na demku bedziemy widzieli :D a co do ip to mogł miec ktos takie samo i grac wiec staraj sie o ub
AsSteX Opublikowano 19 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 Ludzie, Wy żartujecie? Hang. Nie rób z nas debili. Napisałeś o ub i nawet wrzuciłeś ss gdzie widać ewidentne wh. UnBana nie będzie temat do zamknięcia. A nawet skoro to nie był hang. Wytłumaczcie mi dlaczego z jego konta został napisany temat o ub? Może takie samo konto ktoś ma? Proszę h@ o zamknięcie. UB się nie należy.
SQN Opublikowano 19 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 to jest normalnie smieszne, nie wrzuciles ssow i chcesz ub? jakim prawem?
Właściciel GET Opublikowano 19 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 19 Maja 2014 Nie kłam z IP, ponieważ to IP pochodzi z Cloudflare po przefiltrowanie danych z Twojego komputera po to, abyś nie siał zagrożenia (np. w przypadku DDoSa). Pzdr.
Właściciel GET Opublikowano 19 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 19 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi