POLARIS Opublikowano 29 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jestem adminem: nocnym ,dziennymNick jakiego używasz: VirtusPRO/POLARISWiek: 17Staż gry Counter-Strike:4 lata / rok przerwy bodajżeCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Dostałem ss'y ale zostałem odbanowany (czysty)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Tak , sprawowałem funkcję adminaZnajomość komend oraz funkcji admina:7/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem bezkonfliktowy, dobrze porozumiewam się z graczami serwera, chciałbym pomóc ponieważ często jak gram ja to nie ma admina to są cziterzy, więc przydałbym się. Potrafię odróżnić skill od czita. Posiadam mikrofon i uzywam go porozumiewając się z graczami. O gram na tym serwerze trochę :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:910795 Mam nadzieję że dobrze rozpatrzycie moją szybką rekrutację :) Pozdrawiam :))
Browar Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nick jakiego używasz: Lysy z Brazzers / BrowarWiek: 27Staż gry Counter-Strike: 14 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: screeny/ unbanCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: WielokrotnieZnajomość komend oraz funkcji admina: 10/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: W CS gram od 13 roku życia, potrafię rozpoznać czitera po jednej akcji, byłem w zarządzie ligi gameback, znajomość admin moda na wysokim poziomie, byłem anty-cheatem na portalu proxion, gram w różnych godzinach.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:30537456, esl profile: http://www.esl.eu/pl/player/1470590/
JokeR121 Opublikowano 1 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Jestem adminem: porannym / dziennymNick jakiego używasz: | JokeR |Wiek: 17Staż gry Counter-Strike: 4 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TakCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam dużo czasu wolnego, odróżniam pro-gracza od czitera, chciałbym pomóc w eliminacji cziterów :) bo często jak gram to są cziterzy a niema admina, szczególnie rano :) .Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:86901516
Mikey Opublikowano 3 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: MikeyWiek: 19Staż gry Counter-Strike: 6 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, wielokrotnieZnajomość komend oraz funkcji admina: 10/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osoba ogarnietą oraz spokojną, na serwerze roi sie od cziterów a admina naprawdę zadko widze. Nie jest to dla mnie zadna nowość byłem adminem wiele razy na róznych typach serwerów, nigdy nie zostałem zdegradowany oraz nie było do mnie zastrzezen. Zawsze staram sie ocenic obiektywnie gracza, jestem kulturalny oraz nie trawie chamstwa jakie tez czesto widze na tym serwerze.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:22119969
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 Z powodu braku chętnych szybka rekrutacja zostaje zamknięta na czas nieokreślony
Właściciel GET Opublikowano 23 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 23 Lipca 2014 Otwieram. Zapotrzebowanie: 1 admin nocny oraz 2 porannych.
Misza Opublikowano 26 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Jestem adminem: Na serwerze gram zarówno w dzień jak i w nocy. Częściej jednak w nocy, ponieważ wtedy jest najwięcej odpałów i staram się ich wychwycić, kręcąc demka itp. Nick jakiego używasz: -=Misza=- Wiek: 19 Staż gry Counter-Strike: około 6lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, otrzymałem bana z powodem ,,Wstaw SS'y na Fragujemy.com" . Oczywiście ss'y zostały wstawione oraz otrzymałem UB Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, na jednej z większych sieci gier sprawowałem funkcję admina przez około 2 lata. Znajomość komend oraz funkcji admina: Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: W nocy brakuje adminów, a cziterów jest od groma. Moje doświadczenie jest ogromne. Gracze na serwerze Mnie poznają, można ze Mną pożartować, pogadać. Staram się udzielać pomocy Innym. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:89384810 Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Misza
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 26 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Jestem Adminem: Zazwyczaj porannym, od 7/8-12, a także wieczornym 8/9 i później. Nick: Huntl3r! Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: 2,5r. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, ss i obraza,za która przeprosiłem. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak Znajomość komend oraz funkcji admina: Dosyć znam, ale wszystkiego można się nauczyć. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Grywając w godzinach porannych zauważyłem że jest dosyć dużo Cziterów, a mało adminów. Myślę, dzięki mnie ten problem by zmalał. Mam przegrane ponad 42h na serwerze. Czasami jestem zbyt porywczy, ale w ostatnim czasie opanowałem to i wiem ze trzeba sytuacje obejrzeć, wyczekać i w odpowiednim momencie zadziałać. Ale podjecie szybkiej męskiej decyzji to też nie problem. Szybko się uczę przez co to czego nie będę wiedział uzupełnię małymi poradami które na długo zapadną mi w pamięci. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:92926825 Edytowane 26 Lipca 2014 przez Huntler
Właściciel GET Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przyjmiemy jeszcze: - 1 porannego admina, 1 nocnego i 1 dziennego!
DEMOTYW@TOR Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Nick jakiego używasz: [email protected]//Fck_Rasizm .Wiek: 16 lat .Staż gry Counter-Strike: 2 lata . Staż gry na serwerze: Gram od 7 miesięcy ;> .Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Po resecie amx bans nie byłem karany za nic . Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina: W skali do 10 swoją znajomość komend oceniam na 7/10 .Godziny w jakich grasz: Najczęściej gram od 14 do 23 (oczywiście z przerwami) , w weekendy grywam jeszcze rano tak koło 9-10 . Jeśli będzie trzeba mógłbym również wchodzić w nocy, czy wcześnie rano ( mam na myśli 5-6) .Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Jestem ogarnięty. -Nie wdaję się w bez sensowne dyskusję z innymi graczami. -Często zgłaszam cheaterów na u@ oraz wołam adminów gdy na serwerze są cheaterzy. -W miarę dobrze gram. -Zawsze chętnie pomagam graczom i administratorom. -Jestem aktywny na forum, codziennie po parę godzin. -Posiadam mikro i poczucie humoru. -Potrafię odróżnić „odpała” od czysto grającego gracza. -Mam dużo wolnego czasu i spędzam go właśnie na dd2 , co za tym idzie – jestem często widoczny na serwerze . -Jestem spokojny i opanowany. -Stosuję się do zasad interpunkcji i ortografii. -Szybko się uczę , więc znajomość amx ciągle się powiększa.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:1484589 Prosił bym o drugą szansę , obiecuję , że jej nie zmarnuję , a Wy (mam na myśli administrację) będziecie zadowoleni z mojej "pracy" . Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez DEMOTYW@TOR
Patriota Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Nick jakiego używasz: ET | `NatsKy (wczesniej Patriota)Wiek: 15Staż gry Counter-Strike: 1.5 rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TakCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:TAkZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ co wejdę na serwer to jest z 15osób max, ze względu na cziterów, zgłaszam cziterów na u@, oraz na forum, widzę że serwer chyba powoli upada ponieważ gdy grałem tutaj 3 miesiące temu to o 3/4 w nocy ciężko było się dostać, a teraz w dzień serwer nawet nie jest pełny. Chcę pomóc w jego rozwoju. Potrafię odróżnić gracza od czitera.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Steam_0:1:3615339 Gram w godzinach: PN-PT od 8 do 15, później przerwa 2/3 godziny i wracam do ok. 22/23 (takie neo neo ze mnie hyhyhy :D ) ;) W sobote i niedziele nie mogę za bardzo określić bo różnie gram. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Patriota
VNM. Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zawieszony Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Jestem adminem: Gram kiedy tylko mam ochotę. Poranny/Dzienny/Wieczorny. Godziny (8 - 10, 12 - 14, 16 - 18, 20 - 22) O tych godzinach będę sprawdzał Nick jakiego używasz: V.Wiek: 18 Staż gry Counter-Strike: 5-6 lat w tym przerwaCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Resp i mikro ale to już ogarnięte Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Nie, ale chciałbym się spróbować. Znajomość komend oraz funkcji admina: Brak, ale myślę, że szybko się nauczę. Dobrze kumamKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Staram się zgłaszać tych odpalonych. Odróżniam ich od pozostałych co umieją grać bez dopalaczy. Staram się być miły ale wiadomo, czasami wybuchnę gdy nikt nie chce iść na B :D No i po głupich odzywkach po mnie też. Ale opanowuje się jak widzę, że to dzieci. Ze starszymi lub rówieśnikami staram się łagodzić sprawę. Gram dużo, staram się jak najwięcej. Forum ostatnio poświęcam więcej niż na własne życie, więc to chyba plus. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:29709446 Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez VNM. 2
Patryczek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym bardziej dziennym :) od np 15 do 20 Nick jakiego używasz: PatryczekWiek: 18Staż gry Counter-Strike:6lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie nie byłem karany Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak miałem pare własnych serwerówZnajomość komend oraz funkcji admina:10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Chce Admina ponieważ lubie ten server i chce utrzymywać porządek na nim (żeby nie było czitów) lubie sobie pożartować pobawić się pogadać.No ale zacznijmy od rzeczy... Nie jestem takom osobą co nie udziela pomocy nowemu graczu nie wywalam odrazu graczy jak powiedzieli ku... albo cos innego tylko upominam no powiem że mi sie zdarza powiedzieć brzydkie słowo ale to chyba każdemu no poprostu chce utrzymać tu pożadek.naprawdę jestem co do Admina to ogarnięty MYSLĘ ŻE DACIE MI SZANSE BĄDŹ PRÓBĘOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:68200623
Aro1922 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Jestem adminem: zależy od godzin mojej pracy, większość czasu w CS'a grywam wieczoramiNick jakiego używasz: Aro. 1922Wiek: 19Staż gry Counter-Strike: 5 lat steam / 2 lata wczesniej non steamCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: jasne, że tak Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: miły, kulturalny, z poczuciem humoru, ogarniety, potrafię pomoc graczomOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:25732694 Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Aro1922
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jestem adminem: Bardziej nocnym, ale też bywam po południu :) Nick jakiego używasz: Ice TeaWiek: 18 Staż gry Counter-Strike: 5-6 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Ban of ForumCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: TakKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Staram się zgłaszać tych botów z czitem i to nie jeden raz był trafianym. Z tego co jeszcze pamiętam, za każdym razem banowałem ludzi z wh nawet jak był ciężko do sprawdzenia nie to, że chwalę swoje osobiste sukcesy w wychwycywaniu oczustów, którzy w beszczelny sposób grają i denerwują graczy jak i mnie, nie mowiąc o graczach nie zachowujących kultury, z reguły często to się zdarza jak jestem, ale to mniejsza o to. Jak jeszcze wspomnę byłem adminem i to dość długo na tym serwerze ale również spory czas przeznaczyłem na nasze kebaby biegające za czyimś mięsem... trochę wyobraźni nigdy nie zaszkodzi haha ;) Nie wiem co jeszcze powiedzieć lubie placi jak wy też :D Wracając do tego podania, po prostu chciałbym wrócić na swoje stanowisko, może nie widać tego, że mi zależy i nie tego żeby utrudniać ludziom grę Ja, po prostu chcę ich BANOWAĆ!! XDOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:32673320 3
terrorP Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem adminem: Gram w nocy, i wczesnie rano tj.od 8, czyli w godzinach cziterow.Nick jakiego używasz: terrorPWiek: 22Staż gry Counter-Strike:oj niewiem, kilka lat.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:TakZnajomość komend oraz funkcji admina: Znam dobrze.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Hmm, powinienem zostac adminem poniewaz na pewno Wam sie przydam, będę skutecznie i szybko wyczuwał cziterów ktorych w godzinach rannych nie brakuje, od razu reaguje na zgloszenia graczy na u@. Wiem ze nie gram tu za długo bo kilka dni ale myślę, że warto dać mi szanse chociaż na próbe, bo to ogarnieta serwerownia i szkoda zeby ludzie uciekali z niej przez nieuczciwych graczy. DziekujeOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:77590694
Misza Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem adminem: Gram bardziej w nocy. Jestem dostępny od około 22 do 2-3 czasami dłużej.Nick jakiego używasz: -=Misza=- GT: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.193:27015/top_players/?query=-%3DMisza%3D-&Search=SzukajWiek: 19Staż gry Counter-Strike: 6 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, dwukrotnie wstawiałem ss'y.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Oczywiśćie, na sieci Pochy**** pełniłem funkcję admina DD2 przez 2 lata Znajomość komend oraz funkcji admina: W stalki do 10 oceniam Moją znajomość na 7-8Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Grając w godzinach nocnych/wieczornych zauważyłem, że jest dosyć dużo cziterów. Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera. Jestem miłą osobą, gracze rozpoznają Mnie. Zgłaszam dużo ludzi na u@, w większości trafiam. Potrafię odróżnić ,,odpaloną" osobę od dobrze grającego gracza. Mam też poczucie humoru, można ze Mną pożartować, pogadać. Udzielam chętnie pomocy nowym graczom.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:89384810
ConvicT Opublikowano 14 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym ? Dziennym/Nocnym Jestem dostepny w godzinach 16-00:00Nick jakiego używasz: ConvicTWiek: 16Staż gry Counter-Strike: 6 lat :)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 6/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jest zapotrzebowanie na nocnych adminów , a lubię grać w nocy więc postanowiłem spróbować :) Mam spore doświadczenie w wyłapywaniu czitków :DOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:84343685
Izunia ! ;** Opublikowano 15 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2014 Nick jakiego używasz: Zabrzanka ! ;** <3 |2k3|Wiek: 20Staż gry Counter-Strike: 5-6 LATStaż gry na serwerze: 1-2 miesiąceCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie byłam karana Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak,Znajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Godziny w jakich grasz: Czesto jestem rano okolo 8 a wtedy najwiecej cziterów, południu tez gram ;)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Jestem Ogarnięta - W miarę dobrze gram - Często gram na serwerze -Umiejętność rozpoznawania Cziterów -Lata gry w cs -Podania bym nie składała, ale że często gram a adminów najczęściej nie ma a CZiterów duzo :( Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: http://banid.pl/kto?to=0:1:707064
Rex1s Opublikowano 23 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Nick jakiego używasz: Rex1sWiek: 22 lataStaż gry Counter-Strike: 7 lat prawie 8.Staż gry na serwerze: Tydzień. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAKZnajomość komend oraz funkcji admina: 9/10Godziny w jakich grasz: Jak mam 1 zmiany to od 15/16 do wieczora, a jak mam 2 zmiany to jak wstanę 9/10 rano , a jak wracam po 22 z pracy to nawet do 3/4 w nocy.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Dlaczego właśnie Ja ponieważ często zdarza się tak ze w godzinach rannych bądź też późno wieczornych nie ma adminów na serwerze a wbijają cheaterzy i ludzie uciekają.Jestem osobą kulturalną z dobrym poczuciem humoru, szalony ale za razem poważny. Myślę ze przyda się Wam ktoś nowy z doświadczeniem w temacie adminowania. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:57633403 Edytowane 23 Września 2014 przez Rex1s 1
Rekomendowane odpowiedzi