LilemaN Opublikowano 28 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym: wieczornym chociaż zdarza mi się grać rano.Nick jakiego używasz: ŁeB SzOt, wcześniej w MROqWiek: 16.Staż gry Counter-Strike: 6 lat .Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, za kulturę, za którą przepraszam...Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: Dobra.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę, że nadam się na to stanowisko, ponieważ: - jestem sprawiedliwy - umiem odróżnić cheatera od zwykłego gracza - jestem zaawansowany w funkcji admina - dobrze gram - wprowadzam porządek i ład na serwer - jestem rozmowny. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:47377677 Pozdrawiam.
Instynkt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nick jakiego używasz: In$tynkt :->Wiek: 28 latStaż gry Counter-Strike: od 23 maja 2013r. łacznie mam przegranych 769 godzin nigdy jako NS Staż gry na serwerze: ok 2-3 tygodniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie, chyba, że kick ( według mnie z nieuzasadnionych dobrze przyczyn )Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak Znajomość komend oraz funkcji admina: znam podstawowe komendy, + parę dodatkowych komend, ale człowiek z czasem się uczy :-) Godziny w jakich grasz: w zależności jak pracuje. Czasami od rana, a czasami popołudniami. W nocy nie gram bo wtedy odpoczywam(taka praca)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Generalnie nie miałem zamiaru zgłaszać się na Admina tutaj ale namówił mnie do tego jeden z adminów. Nie będę pisał, że umiem rozpoznać czita od skilla itd. ponieważ to chyba normalne, że admin musi potrafić to odróżnić. Jeżeli chodzi o kulturę, przyznam szczerze, że jestem wybuchowy. Denerwuje mnie zachowanie niektórych graczy( fleshe dla swoich, blokowania, durne teksty, wyzwiska) itp... Chciałbym pełnić tą funkcję aby wspomóc serwer w utrzymaniu porządku chociasz na dd2 :)) niestety na innych mapach nie mam czasu grać. Może kiedyś Od innych graczy odróżnia mnie np. skill, dużo mówie przez mikro, głównie info, ale zdarzy się i poprzeklinać trochę. W razie pozytywnego rozpatrzenia podania, postaram się poszerzyć moją wiedzę odnośnie znajomości amx jak i również postaram się w miarę możliwości i czasu, jeszcze bardziej uczestniczyć w życiu forum. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.PZDROświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:65972101
FRAGUJEMY # WIARA Opublikowano 29 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem adminem: przede wszystkim porannym oraz dziennym-wieczornym ;) Nick jakiego używasz: Nie MAM OKRESLONEJ WIARY Wiek: rocznikowo 17 Staż gry Counter-Strike: 7 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, ale dostałem UB po przeproszeniu Nestego :) Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak Znajomość komend oraz funkcji admina: Oczywiście znam :) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Wiem, że nadaje się na tą funkcje i kilka osób mnie nawet prosiło, bym zgłosił podanie. Gram długo na serwerze i myślę, że nadszedł czas na współpracę :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:270436 ___ Poprzednie konto na forum: http://fragujemy.com/user/5390-nie-mam-okreslonej-wiary/ Link do game trackera: https://www.gametracker.com/player/NIE%20MAM%20OKRESLONEJ%20WIARY./193.33.177.193:27015/ Edytowane 29 Stycznia 2015 przez FRAGUJEMY # WIARA 2
LilemaN Opublikowano 2 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 Nick jakiego używasz: ŁeB SzOt Wiek: 16, prawie 17 Staż gry Counter-Strike: 6-7 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, przepraszam 2 bany za kulture Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Tak i to nie na jednym serwerze Znajomość komend oraz funkcji admina: Dobra, ogarniam amxmenu Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Od ostatniego podania przemyslalem sprawy, nie ogarnalem forum, jednak mysle ze jest do nadrobienia. Na serwerze rozmawiam przez micro, jestem sprawiedliwy, można powiedzieć, że się nadaję... Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:STEAM_0:0:47377677 1
Tom Ek Opublikowano 2 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Nick jakiego używasz: NNNNNNNNNNewb1e~ Wiek: 18 Staż gry Counter-Strike: +/- rok. Staż gry na serwerze: będzie tydzień. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak, ban kilka dni temu, bodajże 30-minutowy. Mam szukać w bansie? Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: nie raz, nie dwa. Znajomość komend oraz funkcji admina: oczywiście. Godziny w jakich grasz: podczas trwania szkoły- 2-4h. Aktualnie nawet do 5-10h, gdyż mam ferie. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zawsze, gdy piastowałem takową funkcję, nie było na mnie jakichkolwiek skarg. Znam się na rzeczy, potrafię odróżnić dobrego gracza od czitera. Gram często na serwerze, moja aktywność na forum nie kuleje, wręcz przeciwnie. To chyba tyle. Wiem, że większość z Was będzie oceniała podanie przez pryzmat mojej "wybuchowości", lecz jestem w stanie dać słowo, iż wraz z momentem uzyskania admina, nie padnie choćby jedno niecenzuralne słowo z mojej strony. Staram się kontrolować, coraz częściej mówię sobie coś pod nosem, aniżeli miałbym to napisać, czy powiedzieć. Proszę o szansę. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:37473330 Minimum czas spędzony na serwerze to około 15H. + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. + Musi przebywać na serwerze przynajmniej tydzień. + Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. + Przyszły admin musi mieć ukończoną mutację lub głos na poważnym poziomie. + Kandydat powinien być rozpoznawalny na serwerze. Innymi słowy wyróżniał się od reszty, np. skillem, znajomością moda lub innymi cechami. chyba +, coś tam strzelam - http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.193:27015/top_players/?query=NNNNNNNNNNewb1e~&Search=Search Chęć do stałego poszerzania swojej wiedzy i podnoszenia własnych kwalifikacji. + Brak posiadania funkcji bądź przywilejów (np. admin serwera, moderator) w innych sieciach serwerów. + Posiadanie STEAM. + Posiadanie i używanie mikrofonu. Mikrofon mam, ale w laptopie, czasami szwankuje, więc nie używam go podczas gry, by nie utrudniać rozgrywki innym graczom. Humor! + @Nesty tak, wiem, aczkolwiek już na pewno jest lepiej, jak na początku, wszystko zmierza w jak najlepszym kierunku :) Edytowane 2 Lutego 2015 przez Tom Ek
Gerald Opublikowano 3 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Nocnym raczej choć w dzień też gram Nick jakiego używasz: GeraldWiek: 27 lat za 3 tygodnie liczba wzrośnie :)Staż gry Counter-Strike: 14 rok idzie od v1.0Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NigdyCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Sprawowałem,sprawuje Znajomość komend oraz funkcji admina: 8Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ogólnie to TygryS chciał bym złożył dlatego składam. Dlaczego ja ? Gram często w okolicach 0:00 - 5-6 rano i czasem to czity nie widy się dzieją i nikogo z adm nie ma. Pozatym jestem w miarę doświadczonym graczem bo gram od grudnia 2000 - wiem że niektórzy grają od premiery csa ( listopad ) . Sprawuje admina już na innej sieci ale tam niestety nikt nie gra po północy ( w sumie tak tu trafiłem,bo nie miałem gdzie grać ), więc teamt ogarniam. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:65647067 http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:65647067- BAN ID jakby trza było pozdrawiam Gerald
GameOver Opublikowano 19 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Bardzo często od godziny 7 do godziny 14 ale zdarza się również że jestem po godzinie 14 Nick jakiego używasz: GameOver Wiek: 20 w czerwcu 21 ;// Staż gry Counter-Strike: ok. 3 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak byłem dostałem bana z ssy oraz bana za flesha Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak spełniałem Znajomość komend oraz funkcji admina: 6/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ myślę że nadaje się na to stanowisko jestem osobą mało konfliktowa ale jak każdy mam też swoje gorsze dni i nie panuje nad swoim zachowanie ale zawsze staram się być osobą kulturalną. Na serwerze jestem chyba znany tzn nie wywyższam się od innych graczy ale z tego że dużo ględzę przez mikro. Jestem sprawiedliwy i roztropny. Co do steam wiem że nikt mnie nie widział na nim ale miałem problemy z nim teraz mam nadzieje że jest wszystko okej. Mam nadzieje że na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:5622180 Okej moje odpowiedz w stosunku do Ciebie byly nieodpowiednie i zrozumiem jeśli podanie zostanie odrzucone teraz bym tak już nie postąpił ale zrozumiem że musze zapłacić za swoje czyny. Bardzo szczerze chcial bym cię przeprosić i obiecuje że się nie powtórzy przepraszam Edytowane 19 Lutego 2015 przez GameOver 3
pAN Pr0 Opublikowano 19 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym : pracuje ogolnie na 3 zmiany aktualnie na 4 wiec gram praktyczie o kazdej porze w zaleznosci jaka zmiane mam Nick jakiego używasz: pAN Pr0Wiek: 23 LataStaż gry Counter-Strike: od malolata aktualnie wrocilem do cs'a po 5 letniej przerwieCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak , bylem tez wlascicielem sieci serwerow cs-jazda.pl <---- to nie reklama siec juz nie istnieje :) Znajomość komend oraz funkcji admina: jezeli nic sie nie zmienilo to 8/10 + cos tam trzeba sobie przzypomniec :) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Sadze ze nadaje sie na to stanowisko poniewaz mam pewne doswiadczenie jak wspomnialem mialem wlasna siec serwerow a takze kilka razy admina na innych sieciach , grywam na serwerze o roznych godzinach potrafie po nocnej zmianie w pracy wejsc na serwer o 6 a potrafie zarwac nocke gdy mam wolne w tygodniu od pracy.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:9829642
Zasłużony Fragowicz old Opublikowano 19 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Nick jakiego używasz: MickiewiczWiek: 21Staż gry Counter-Strike: 5 latStaż gry na serwerze: 3 dniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: JestGodziny w jakich grasz: NocKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Skreślicie mnie na samym początku za staż gry mimo, że przegrałem juz ponad 30 h - Jestem doświadczonym graczem - Często jestem dostępny -Miły, skromny, sympatyczny chłopak z Gór (Okolice Zakopanego)Kto nie próbuje swoich sił ten nigdy w życiu nic nie osiągnie.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:2035006 Edytowane 19 Lutego 2015 przez Mickiewicz
trein Opublikowano 12 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / dziennymNick jakiego używasz: treinWiek: 20Staż gry Counter-Strike: 10/11lat + (od wersji 1.3)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: "wstaw screeny na forum" :)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Oczywiscie, nie raz i nie dwa :)Znajomość komend oraz funkcji admina: 11/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Krotko, zwiezle i na temat, gram juz w te karabiny troszke czasu, potrafie po kilku rundach ocenic czy dany gracz posiada wspomagacze, czy tez nie. Czesto gram na serwerze w porach nocnych, gdzie zaden admin niestety nie jest dostepny i tu sie zaczyna problem, gdyz ostatnimi czasy sporo odpalencow biega w nocnych porach, co zaczyna mnie irytowac i bardzo chetnie bym temu zapobiegl. Po za tym, jestem osoba kulturalna, oraz cierpliwa, ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi (gorzej bd jak sie to komus uda :D ^^), nie daje banow/kickow za byle co z wlasnego widzimisie. Umiem zadbac o porzadek na serwerze a takze o mila atmosfere :) Tyle ode mnie, pozdrawiam - trein ;)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:10720648 Edytowane 12 Marca 2015 przez trein 1
Dzień doberek Opublikowano 12 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 Jestem adminem: Nocnym, porannym jak i dziennym - wszystko zależy od dnia. Nick jakiego używasz: dzien doberek =)Wiek: Pełnoletni. Staż gry Counter-Strike: 8 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Odmawiam.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, kilkunastokrotnie.Znajomość komend oraz funkcji admina: Posiadam.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze gram dość często, zazwyczaj o nietypowych porach. Raz jestem w stanie przegrać cały dzień, raz całą noc. Bezkonfliktowy, kulturalny i pomocny. Dobrze porozumiewam się z graczami i stale zgłaszam na u@ osoby które łamią regulamin, klnąc i obrażając lub te, które beztrosko latają "odpalone". Moje umiejętności do najgorszych nie należą, a doświadczenie jest chyba wystarczające jak na tego typu serwer. Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:17212125 1
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 23 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Maja 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz: No Fear Poland Team# Tomm Wiek: 19Staż gry Counter-Strike: Jakieś 9-10 lat.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie byłem. :)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, na innych forach. :)Znajomość komend oraz funkcji admina: myślę, że na ten moment dam sobie około 7/8Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Kiedy tylko mogę się oderwać od ważnych spraw i życia codziennego, chociaż po ostatniej wiadomości, a mianowicie tej, że zostanę tatą będę miał tych spraw jeszcze wiecej na głowie to każdą chwilę poświęcam, żeby pograć z Wami na DD2, a jak już wejdę na serwer to ciężko mi zaprzestać grać, zaglądam również często na forum i staram się na nim udzielać. Na Waszym serwerze zacząłem grać dokłanie od 23 lutego, także już jakiś czas tutaj jestem i również z niektórymi ludzi mam dobry kontakt. Gram dla przyjemności i rozrywki, a często tą przyjemność psują ludzie, którzy nie potrafią pograć czysto. Rozważcie na spokojnie mój post i sami oceńcie czy się nadaję, bo jeśli nie to ok, dalej zostanę z Wami i będę cieczył się z gry tutaj :) Ale myślę, że w jakimś stopniu mógłbym pomóc serwerowi:)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Posiadam :) STEAM_0:0:38354748 1
Leeiss.exe Opublikowano 24 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym (zależy od dnia, chęci oraz ilości czasu wolnego jaki posiadam)Nick jakiego używasz: Dawid ;3 #v333Wiek: 15 latStaż gry Counter-Strike: 1,232 h, przed zakupem cs na steamie grałem na nonsteam około 3 lat.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, ale nie na tej serwerowniZnajomość komend oraz funkcji admina: Jest ;)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Denerwuje mnie fala cheaterów, którzy dobijają sie na serwery. Sa oni naprawdędenerwujący wobec graczy, którzy chcą tylko pograć dla zabawy lub ze znajomymi.Nie będę wstrzymywał sie od banów dla osób którzy obrażają graczy, administrację oraz serwer. Nie potrafię odpuścić osobie, która nie ma szacunku do innych. Ale teraz coś zmojej dobrej strony, a mianowicie jestem chłopakiem z poczuciem humoru, potrafię rozpoznaćkiedy ktoś żartuje lub mówi coś ironicznie, a kiedy nie. Jestem sprawiedliwy, nie faworyzuje graczy z powodu ich VIP'a itd. Myślę, że jestem człowiekiem raczej spokojnym,opanowanym.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:45030479 1 1
sebagd256 Opublikowano 26 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2015 Jestem adminem: porannym / dziennymNick jakiego używasz: eBa:)~Wiek:15Staż gry Counter-Strike:5 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: http://bany.fragujemy.com/bans/6433.htmlCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak , wiele razyZnajomość komend oraz funkcji admina: Bardzo Dobra.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram dosyc dlugo na tym serwerze gracze mnie lubią.Zawsze rano gdy wejde na serwer zawsze gra pelno czitow i botow z reklamami chcialbym temu zapobiec.Skladam te podanie poniewaz serwer potrzebuje duzo adminow poniewaz jest bardzo dobrze rozwiniety i rozreklamowany.Ptrafie rozpoznac gre na wzpomagaczach nie banuje za bylo coOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:49632511 Godziny na forum i posty da rade nadgonic wiec w najblizszym czasie postaram sie to zrobic :) 3
Zegnaj Opublikowano 28 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2015 Jestem adminem: nocnym Nick jakiego używasz: Zegnaj[*]Wiek: 17Staż gry Counter-Strike: koło 4 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak :) Najlepszy Admin Game4fun :)Znajomość komend oraz funkcji admina: 10/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gdyż gdy jestem na serwerze to nie ma żadnego admina :) Amxx mam w jednym palcu i znam każdą komende :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Nie posiadam Steam . Prosze o pozytywne rozpatrzenie :)
Goofy ♫ Opublikowano 18 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) - Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Goofy ♫
no problem Opublikowano 8 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Nick jakiego używasz: kaT 1337Wiek: 18Staż gry Counter-Strike: trocheStaż gry na serwerze: pół rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: takZnajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Godziny w jakich grasz: teraz wakacje ,to wiadomo że jak wejde o 10-11 to no-life do południa i pozniej wieczorem 23-2Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jak widać cziterów pełno ,adminów coraz mniej. Mysle ze przydam sie w tej roli ,tymbardziej jak już pisałem siedze teraz prawie non-stop na serwie i widze co sie dziejeOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:3289199
woogi3oogi Opublikowano 27 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2015 Nick jakiego używasz: WoogI3oogiWiek: 17Staż gry Counter-Strike: Sześć latStaż gry na serwerze: Miesiąc Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: OczywiścieZnajomość komend oraz funkcji admina: 9/10Godziny w jakich grasz: Rożnie, są wakacje, ale mniej więcej to 11/12-14 i godziny od 16-22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze pod nieobecność adminów jest wielki chaos, dużo graczy siedzi na spectach, są afk, nie wykonują celi, chciałbym temu zapobiec. Jestem osobą bezkonfliktową, miłą, koleżeńską, potrafię odróżnić skilla od czitera ^^. PozdrawiamOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:83818031 3
PerY Opublikowano 27 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2015 Jestem adminem: który gra rano i w nocy, no w poludnie tez :PNick jakiego używasz: .:PerY:.Wiek: 29Staż gry Counter-Strike: 8latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, na ZM za blokaCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: jasneZnajomość komend oraz funkcji admina: Bardzo dobrzeKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram często, jestem Miłym i pomocnym graczem. jeżeli ktoś nie przestrzega zasad. odrazu zgłaszam go, żeby inni gracze nie musieli sie denerwowaćOświadczam, że posiadam STEAM. 0:0:20387392
Mategros Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymporannymNick jakiego używasz: MategrosWiek: 16Staż gry Counter-Strike:2 lata będzie :)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Tak i to kilka razy i nie było na mnie skargZnajomość komend oraz funkcji admina:dobrzeKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Jestem bezkonfliktowy, dobrze porozumiewam się z graczami serwera, chciałbym pomóc ponieważ często jak gram ja to nie ma admina to są cziterzy, więc przydałbym się. Potrafię odróżnić skill od czita. Więc chyba to tyle. :D Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Niestety nie.
Rekomendowane odpowiedzi