DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Otóż piszę ten post , ponieważ nie działa mi roundsound - nie gra mi muzyka. W ustawieniach mam wszystko ok, rs włączony, więc nie wiem o co chodzi. Gdyby ktoś wiedział jak naprawić to niech pisze.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 18 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) 2 opcje. Wejdź w : options->audio i tam masz 2ocje do przesuwania dźwięki w grze oraz dźwięki mp3 mozliwe ze te dźwięki masz sciszone. 2 opcja znajdz w folderze sound nasz roundsound i go usun nastepnie wejdź na serwer i pobierz od nowa Edytowane 18 Maja 2014 przez Kanrin
DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 1 odpada , mam dzwięki mp3 włączone. A drugą wyprubuję :)
Właściciel GET Opublikowano 13 Października 2015 Właściciel Opublikowano 13 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi