arbi500 Opublikowano 17 Maja 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Imię:Mateusz Wiek:15 Od kiedy u nas grasz:od ponad 2 miesięcy za chwilę miną 3 :) Gram na serwerze:COD MOD <3 Za co cenisz naszą sieć: przede wszystkim za ogarniętą Administrację i za sprawiedliwość. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Ponieważ widzę się w tej roli. Gram tu od dłuższego czasu, zapoznałem się z prawie całą obstawą. Inne informacje o sobie: Lubię piłkę nożną, gram zawodowo w piłkę ręczną w klubie WKS ŚLĄSK WROCŁAW. Oczywiście to nie koliduje z graniem na serwerze COD oraz siedzeniem z wami na forum. Mam zamiar być z wami aż do upadku sieci. (mam nadzieję że to nie nastąpi) 1
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 17 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 19 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi