juzef Opublikowano 17 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Jako, że już dluższy czas przebywam u Was i z wieloma mam jakiś kontakt, chciałbym się podzielić z Wami, infromacją, którą dosłownie przed chwilą dostałem od mojej dziewczyny. Za niecałe 9 miesięcy zostane tatusiem :D Edytowane 17 Maja 2014 przez juzef 2
M4RCIN Opublikowano 17 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Ehh szkoda chłopa [*] A tak serio to Gratulacje :) 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 17 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Szczęścia :D 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 17 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Nazwij go Cycuś po mnie ^^. A jak dziewczynka to nazwij ją Cycuś po mnie ^^. No no gratuluję :). Powodzenia też życzę na pewno się przyda ^^. 1
Sisterosss Opublikowano 17 Maja 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Napisałeś "zostanie tatusiem" więc gratuluje dziewczynie ^^ A tak poważnie , gratulacje :D 1
juzef Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Maja 2014 Dzieki wszystki serdecznie :) teraz tylko zostalo oczekiwac trochę czasu :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 17 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Od siebie również dodam że Ci gratuluje oraz życzę szczęścia i powodzenia bo teraz będziesz miał bardzo ważny priorytet mianowicie utrzymać swoją rodzinę i wychować Twoje jeszcze nienarodzone dziecko na porządnego człowieka. Gratulacje Edytowane 17 Maja 2014 przez Night 1
juzef Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Maja 2014 Dzieki Night :) oczywiscie jest to dla mnie w tym momencie najwazniejsze wydarzenie w zyciu i zadbam o to jak najlepiej tylko moge. Oczywiscie Was tez nie opuszcze i jak tylko czas pozwoli bede wpadac postrzelac troche z Wami :) Pozdrawiamy z przyszla malzonka :)
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 17 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Wujek peshu kupi steam na "Roczek" ! Gratuluję !: D 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 17 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2014 Gratulacje Juzeffffku! ;] a to planowane czy taki suprise jeśli można wiedzieć? :D 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 18 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Gratulacje Juzeffffku! ;] a to planowane czy taki suprise jeśli można wiedzieć? :D - jeśli się dowiedział od dziewczyny, to raczej "suprise" :). Najtrudniej wychować dziecko, aby było miłe, uprzejme, z szacunkiem zwracało sie do osób starszych - pamiętaj, że ciąży na tobie wielka odpowiedzialność nauczenia go tych wszystkich rzeczy, aby wyrósł na porządnego człowieka. 1
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 18 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Gratuluję oraz Szczęścia. 1
juzef Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 19 Maja 2014 Wujek peshu kupi steam na "Roczek" ! Gratuluję !: DPeshu na pewno się ucieszy z takiego prezentu i będzie się kiedyś uczył od wuja grać w cs'a :)A jeśli chodzi o to czy suprise, to mogę powiedzieć, że w sumię trochę tak .. nie planowaliśmy jeszcze teraz, lecz bardzo się cieszymy, że tak się stało :)
.LemoN. Opublikowano 19 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 Juzef, gratuluję Ci i życzę szczęścia ;) Niech mały będzie zdrowy. 1
roster:) Opublikowano 22 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2014 Gratuluje! Tatusiu;)
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2020 Właściciel Opublikowano 12 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi