Papa SquN Opublikowano 15 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Witam, potrzebuje komendy na mgłe lub cały cfg. z komendami. Szukałem i nie znalazłem, więc postanowiłem napisz i poprosić was o pomoc.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Komenda na zniknięcie mgły jest zabroniona...
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Mu raczej chodzi o to, żeby ona się pojawiła. Czyżbyś na aktywnym Papa grał? ;)
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Prosta zasada.Usuń swoje całe config.cfg i utworzy Ci się na nowo.Dopisz swoje bindy jeśli posiadasz do config.cfg i po problemie.Miłej gry z MGŁĄ :P
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Mu raczej chodzi o to, żeby ona się pojawiła. Czyżbyś na aktywnym Papa grał? ;) Trudno mi się było domyśleć jak nie napisał.
Papa SquN Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Nie gram na aktywnym, po prostu wszedłem na inny zm i tam też nie było mgły.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Spróbuj wspiać komende gl_fog 1, albo usuń całkowicie folder z naszym ZM aby pobrały się ponownie pluginy.
Papa SquN Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2014 Ok mam. Dzięki wszystkim za odpowiedzi można zamknąć.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi