Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam wszystkich, otóż mam taki problem : Jakiś czas temu wróciłem do gry w CS 1.6. Niestety zapomniałem hasła do steama a okazało się że email ze steama zmieniłem. Tylko jest ten problem że nie wiem na jaki bo żaden z moich użytkowanych maili ( 2 maile mam) nie dostał potwierdzenia ani nic. Czyli to żaden z tych moich skrzynek pocztowych. Nadal mam opakowanie cs gdzie jest cd-key, i pamiętam acc number + mam na starej poczcie wiadomość że adres email został zmieniony tylko że nie pokazuje na jaki. Mogę jakoś odzyskać to konto steam? Z góry dziękuję za pomoc ;).

Opublikowano

Wejdź na www.steamcommunity.com i tam gdzieś był adres email do Supportu, który pomoże w twoim problemie. Jeśli nie znasz lub słabo znasz angielski, to możesz użyć choćby Google Toolbar.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wysłać im screena od razu z dowodem że to mój steam?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Napisz normalnie po prostu do nich emaila po polsku, przetłumacz na google i wyślij.na pewno Ci pomogą. Nie jeden kolega miał taki problem i zawsze pomagali. Jak nie mogli odkręcić to dali nowe konto.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nawet po polsku może napisać, po co trudzić się z angielskim ?

Opublikowano

Nie, Na początek sprawdź w Folderze poczty "Spam" Najczęściej tam przychodzą powiadomienia steam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sprawdzałem wszystko :). Wysłałem im to, póki co mi odpisali tylko podziękowanie że im napisałem i nic więcej x.x....

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cierpliwość jest w takich sytuacjach bardzo potrzebna. Support powinien Ci pomóc w takiej sytuacji :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tylko nie wiadomo ile muszę czekać na tą odpowiedź teraz x.x...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Okej, dzięki wszystkim za informację/pomoc. Temat do zamknięcia :).

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sprawa wyjaśniona.

Zamykam

• 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności