Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 14 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszystkich, otóż mam taki problem : Jakiś czas temu wróciłem do gry w CS 1.6. Niestety zapomniałem hasła do steama a okazało się że email ze steama zmieniłem. Tylko jest ten problem że nie wiem na jaki bo żaden z moich użytkowanych maili ( 2 maile mam) nie dostał potwierdzenia ani nic. Czyli to żaden z tych moich skrzynek pocztowych. Nadal mam opakowanie cs gdzie jest cd-key, i pamiętam acc number + mam na starej poczcie wiadomość że adres email został zmieniony tylko że nie pokazuje na jaki. Mogę jakoś odzyskać to konto steam? Z góry dziękuję za pomoc ;).
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 14 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2014 Wejdź na www.steamcommunity.com i tam gdzieś był adres email do Supportu, który pomoże w twoim problemie. Jeśli nie znasz lub słabo znasz angielski, to możesz użyć choćby Google Toolbar.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2014 Wysłać im screena od razu z dowodem że to mój steam?
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 14 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2014 Napisz normalnie po prostu do nich emaila po polsku, przetłumacz na google i wyślij.na pewno Ci pomogą. Nie jeden kolega miał taki problem i zawsze pomagali. Jak nie mogli odkręcić to dali nowe konto.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Nawet po polsku może napisać, po co trudzić się z angielskim ?
AsSteX Opublikowano 15 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Nie, Na początek sprawdź w Folderze poczty "Spam" Najczęściej tam przychodzą powiadomienia steam.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 Sprawdzałem wszystko :). Wysłałem im to, póki co mi odpisali tylko podziękowanie że im napisałem i nic więcej x.x....
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 16 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2014 Cierpliwość jest w takich sytuacjach bardzo potrzebna. Support powinien Ci pomóc w takiej sytuacji :)
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2014 Tylko nie wiadomo ile muszę czekać na tą odpowiedź teraz x.x...
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 16 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2014 Poczekasz 2-3 dni.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2014 Okej, dzięki wszystkim za informację/pomoc. Temat do zamknięcia :).
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Pozostałe → Zapytaj
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Sprawa wyjaśniona. Zamykam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi