Skocz do zawartości

F.R.A.G.E.R. - mega osłabienie - co to ma być???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wchodzę dziś na serwer i co się okazuje? Nie mam co 20-30 sekund HE... Co to ma być ja się pytam?

Jeśli tak ma zostać to ja żądam zwrot pieniążków za F.R.A.G.E.R.A.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Żartujesz sobie? Czas odnowienia HE się bugował, więc zostało to zastąpione w taki sposób, że FRAGER dostaje HE za zabójstwo.

Opublikowano

Bimbasek ,ale normalnie mi działało.. No to teraz to jest głupio,że zabójstwo to masz he .. Chore to jest... To najpierw wtraf kimś tym HE by mieć tego HE lub zabić.  Dla mnie powinno wrócić te 20-30s i dostawało się HE.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

He za zabójstwo jest lepsze wg mnie. Ale też powinno być ograniczenie, np 3 he na rundę. I co jest z klasą Ninja? Wydaję mi się czy stała się ona bardziej widoczna i gracze nie mają większego problemu z zabiciem tej klasy...

Opublikowano

Sam mam Ninję i ona jest widoczna jak inne klasy .. i jeszcze ta grawita.. lepiej dać 4 skoki niz grawitke i cos z widocznoscia zrobic ; x

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Podoba mi się pomysł... Bo czasem trzeba lekko gdzieś wskoczyć a ninja leci jak głupia. 

• Właściciel
Opublikowano

Nie każdemu zmiany dane mogą się podobać, ale trzeba również podchodzić z pewną kulturą i szacunkiem, a nie takimi tekstami jak:

Jeśli tak ma zostać to ja żądam zwrot pieniążków za F.R.A.G.E.R.A.

bo żądać to sobie możesz na wokandzie w sądzie. Poczytaj regulamin sklepu, zaakceptowałeś warunki i nie zwracamy żadnych kosztów.

Dawanie HE co 20 sekund nie było sprawiedliwe i prowadziło do bugów. Teraz jest dobrze, bo masz większą szansę na zdobycie HE. W dodatku 1/4 na natychmiastowe zabicie, a nieuniknione, że będzie 1/2, aby to jakoś wyrównać :)

@UP

Co do Ninji, jej widoczność jej była ustawiona na "1", po niedawnym update zwiększono do 5. Czy to tak dużo? Nic poza tym nie robiliśmy :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No nwm, ja np jak widzę ninje to dlatego że ma lekki kolor na sobie. Jak w TT to czerwony, jak w CT to niebieski. I widziałem że nie tylko ja tak mam bo inni gracze też mówili. Jej widoczność przez to jest zbyt wysoka... Aktualnie widać ją bardzo, wątpię szczerze mówiąc żeby jej widoczność wynosiła tylko 5 ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Misiek1- Wyobraź sobie, wchodzi nowy gracz na cod 201lvl max patrzy a tam same 70+ lvle, no to chciałby zostać? Nie... A jak widzi że tylko 2-3 osoby na serwerze mają 50+ a reszta do 50lv to chętniej zostaje :).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ninjy nadal nie widać w super jasnych miejscach, nie wiem skąd się wzięło to, że bardziej je widać. Ludzie nauczyli się je zauważać bo taka była potrzeba (połowa serwera to były ninje), więc to już kwestia umiejętności gracza a nie ustawień serwera. W ciemnych miejscach widać je nieco bardziej, co jest na + jak dla mnie.

Opublikowano

Co do Fragera to dobrze zrobili.Lepiej jest miec HE za zabójstwo niż żeby sie bugowało.Jak dla mnie dobry pomysł.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności