Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Co to za model butów Nike? Zakochałem się w nich <3
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 2 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Nike Internationalist 1
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Ktoś miał te buty, poleca je? Jakaś opinia?
Crystal Opublikowano 2 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 2 Maja 2014 Hmm z racji, że znam się trochę na obuwiu Nike/puma/lacoste to Ci doradzę, że te buciki warto kupić jeżeli masz zamiar je nosić "NA MIEŚCIE" jeśli natomiast mieszkasz na wsi to odradzam zdecydowanie uszkodzą Ci się bardzo szybko głównie chodzi o podeszwę z gąbki do tego naklejony plastik zaraz nad podeszwą z tyłu. Buty są trwałe bo są szyte a nie klejone(oprócz tego plastiku z tyłu). Więc Plusy: + Doskonale dobrane kolory + Szef wykonany podwójnie z nakładką + Długi język chroniący stopę przed nadwerężeniem + I design który Cię do nich przyciąga Minusy - Gąbkowa podeszwa (nie myl z gąbką do mycia naczyń :D ) - Środek bodajże również z gąbki co może spowodować szybki otarcie tylnej części stopy - Brak możliwości mycia butów np w pralce (wyblakną z każdym myciem, siatka z przodu po 2/3 myciu może się rozerwać) Musisz zdecydować sam ja Ci je opisałem jak sytuacja wygląda jakościowo :) 2
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Mieszkam w mieście, teoretycznie to wieś :D Dzięki wielkie.
PaN^ Opublikowano 2 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Crystal, a nie wiesz przypadkiem ile kosztują takie buty i w jakim sklepie można je dostac?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 od 250 do 300 zł popatrz na allegro. Z tego co wiem, co firmy Nike,Puma,Adidas itp sprzedają poprzez internet w takiej samej cenie co w sklepach, więc nie licz na mniejszą cenę.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi