Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Świetna robota. Miejmy nadzieję, że nie będzie opóźnienia ze startem serwera CS:GO, nareszcie będę mógł pograć w normalnej atmosferze i żaden Admin nie przyczepi się do mojego # Fragujemy.com w nicku na steam ;)

skąd ja to znam hahahaha tyle banow już dostalem za reklame ze to jest paranoja... Aż usunalem z nicku .com i mam | Fragujemy

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No to czekamy na tą upragnioną zmianę roundsoundu na 4FUN :D I resecik stat też by się przydał bo połowa top15 już zbanowana :D

A ty Inside instrukcje lepiej pisz co to jest ten EasyBlock bo wejdę i nie będę wiedział o co chodzi :)

• Właściciel
Opublikowano

Tak, dzisiaj RS 4FUN i jak dobrze pójdzie na DD2. COD w całości jutro po 0:00. Reset ranku na 4FUN zrobię też w nocy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wielki + za zmiany na codzie oraz na ZM do tego skusiliście mnie aby zastanowił się nad kupnem CS:GO  :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie, nie kupuj :D I tak zbyt wiele osób już się na niego przerzuciło przez te promocje na CS:GO. W końcu w 1.6 nie będzie miał kto grać :D

Opublikowano

Dobra szefie :P ale myśląc logicznie to 1.6 nie upadnie zważ ile osób do tej pory nie zakupiło kluczu na steam do CS 1.6 więc tym bardziej nie kupią do CS:GO :P

W szczególności podoba mi się pomysł z granatem PIPĄ :D w końcu res na 4fun, ale nie poexpie bo majufka ! :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zmiany na codzie zapowiadają się bardzo obiecująco najbardziej mnie ciekawią te nowe klasy bo jak dotychczas wszyscy praktycznie grają amadeuszem lub namiestnikiem rzadko kto korzysta z innych klas może te 2 nowe wprowadzą jakąś większą różnorodność. Pozostałe zmiany również wyglądają apetycznie cóż kawał dobrej roboty nie pozostaje nam nic innego jak czekać.... Peace  

• Właściciel
Opublikowano

Na 4FUN i na COD wdrożyłem co trzeba. Na COD pozostały jeszcze drobnostki małe. Na DD2 pozostał RS do zmiany. Go, Go, Go!

Na COD i na 4FUN zmieniłem jeszcze dproto na nowsze, bo znowu aktualizacja.

Do tego jeszcze nowe mapki na GG+DM i nie tylko.

• Właściciel
Opublikowano

Wdrożone wszystkie poprawki na COD. Dzisiaj popołudniu start CS:GO, a wieczorkiem reorganizacja GG+DM. W dalszym ciągu oczekuję na RS COD'a, bo ktoś się grzebie :)

• Właściciel
Opublikowano

Na co Ty chcesz czekać, jak już zmiany na ZM wprowadzone. 4FUN ogarnięty, COD też, dzisiaj mapy na GG+DM dogram. Został RS na DD2 i dopieszczanie serwera CS:GO.

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Więc mapy na GG+DM dodane. Zostało dopieszczanie CS:GO (no nie ukrywam, że może to też zająć sporo dni, bo się ciągle rozwija), RS D2....... 

I poprawić klasę telegrafista na COD. Majówka udana :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności