Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GET Opublikowano 1 Maja 2014 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Maja 2014 Majówkę pora zacząć! Już chyba niektórzy zdążyli się przyzwyczaić do tego, że regularnie co miesiąc wchodzą do nas co rusz jakieś nowe, dla jednych ciekawe dla drugich mniej ciekawe zmiany. Myślę, że majówka będzie najlepszą bombą ze wszystkich ostatnich miesięcy, ponieważ wprowadzimy najwięcej zmian i najwięcej korzyści. Zapraszam do przeczytania tego, co chciałbym Wam przekazać: 1# Zacznę od serwera ZM Nowością będzie granat z L4D2 w pełni funkcjonalny i przetestowany przez grono osób. Granat będzie nosił nazwę "PipeNade", dostępny dla CT. Możliwość dokonania zakupu to uzyskanie 12k$ i 5000 pkt. człowieka. Co on robi? Przyciąga ZM w jakiejś odległości, a później wybucha i wyrzuca zombie. Będzie go można użyć tylko raz na rundę ogólnie (czyli nieważne jaki gracz weźmie go) i będzie zadawać 1500 obrażeń. Miejmy nadzieję się się sprawdzi. Oprócz tego mała łatka optymalizacja. Chciałbym podpiąć tutaj pod majówkę naprawę serwera ZM, jego niebotycznych, niespodziewanych obciążeń, co w konsekwencji powodowało jego wyłączenie się. Już dawno to naprawiliśmy, ponieważ wykryłem poważny błąd z mojej winy. Jednak chciałbym podczepić to pod majówkę. Zmiany na ZM zostaną wprowadzone dziś przed 12:00. 2# Serwer COD Przed nami reset poziomów i wraz z rankingiem. Ale to nie wszystko! Czekają Was kolejne, wcześniej zapowiadane zmiany. Mam na myśli update, który wejdzie w sobotę równo z 0:00. A w nim między innymi: -> paczki AMMO -> poprawa wielu błędów -> 2 nowe klasy -> 3 nowe perki -> nowa odsłona MEGA PREMIUM -> drobne zmniejszenie EXP'a i nie tylko :) Jednocześnie zaznaczam, iż serwer równo z 0:00 zostanie wyłączony celem prac technicznych. 3# Serwer CS:GO W poniedziałek start serwera CS:GO 128 TR 16 slotów w wersji BETA. TR będzie dość bardzo stabilny, ponieważ koszt takiego serwera będzie wynosić 120 zł. A jak wiadomo, aby utrzymać jakość serwera i stabilny TR trzeba wydać trochę pieniędzy :) Mamy nadzieję, że docenicie to i będziecie aktywni w grze na serwerze. Czekamy na Was! 4# Serwer EasyBlock Pojawi się również niebawem serwer EasyBlock. Inside wraz Mańkiem będą jego opiekunami. Wciąż zostało kilka zmian, nowości do przygotowania, np. EXPMod. Data premiery nie jest do końca znana, ponieważ wynikło kilka problemów. Dołożę wszelkich starań, aby serwer wystartował jak najszybciej. 5# Reszta... Więc na pozostałych serwerach obejdą się drobne zmianki. Chociażby zmiana RoundSoundu dziś na 4FUN, drobne optymalizacje i tym podobne. W kwestii RS'a, na DD2 i COD troszeczkę sobie poczekacie niestety. Poprawimy różne pierdoły, np. spawny na mapach. Uwaga! Jednocześnie chciałbym powiedzieć, że na serwerze GG+DM testujemy inną wersję silnika GunGame, aby sprawdzić czy nadal występują jakieś ściny na serwerze lub tym podobne. Prosimy o cierpliwość i zrozumienie. Chciałbym również uprzedzić, że wszystkie zmiany w/w wejdą w życie maksymalnie do niedzieli. Przepraszam najmocniej za opóźnienie i liczę na zrozumienie. Dołożę wszelkich starań, aby jak najszybciej wszystko wdrożyć co potrzebne. No to chyba wszystko, o niczym raczej nie zapomniałem. Na bieżąco będę informował, modyfikował temat. Stay tuned! PS. 9500 post! 29
arbi500 Opublikowano 1 Maja 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Bardzo dobre pomysły. Aż wejdę na te wszystkie serwery po kolei i popatrzę na te zmianki :) Edytowane 1 Maja 2014 przez arbi500
Freezy Opublikowano 1 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 zmiany, zmiany. Aż zachciało mi się grać na cod'zie. :3
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 1 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Dobra robota :-D
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 1 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Good job FG! :) czekam na New rs dd2 i na serwa GO :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 1 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu brawo
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 1 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Super. Czekałem na ten granat :] na ZM
don't cry.! Opublikowano 1 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 głupim pomysłem nie byłoby zorganizować konkurs na cs:go ;)
touchpad Opublikowano 1 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 To ja ide zaraz na ZM nowy wynalazek przetestować :D
Zinek Opublikowano 1 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 no to czekam na nowe klasy i ulepszenie fragera na codzie ;) mam nadzieję, że gra nim teraz sie opłaci :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 1 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Dość ciekawe te zmiany. Podoba mi się ta opcja z granatem na ZM. Miejmy nadzieje, że się sprawdzi. Oby tak dalej.
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Maja 2014 Wreszcie dwóch porządnych nagrodziło mnie reputacją :) :P
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 1 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Świetna robota. Miejmy nadzieję, że nie będzie opóźnienia ze startem serwera CS:GO, nareszcie będę mógł pograć w normalnej atmosferze i żaden Admin nie przyczepi się do mojego # Fragujemy.com w nicku na steam ;)
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 1 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Bardzo ciekawe zmiany szczególnie z nowym granatem na zm, ale najbardziej czekam na nowy silnik serwera GG+DM :)
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Maja 2014 ale najbardziej czekam na nowy silnik serwera GG+DM :) On już jest, sprawdzamy jak się gra ;) 1
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 1 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Ogromne zaskoczenie :) Brawo!
AsSteX Opublikowano 2 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Miło że sieć nie stoi w miejscu i ciągle są wprowadzane nowości aby gracze nie nudzili się grą. Myślę że EasyBlock już niedługo! ;P
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 2 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki Nesty już nie moge się doczekać tych 2 klas :P na COD'zie.
Rekomendowane odpowiedzi