Skocz do zawartości

[KOSZ] Nie te mapy

Mapy ze_... powinny być czy nie  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy usunać mapy ze_... z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj rano tez byla ta mapa  i  niemile teksty graczy w strone wrzucajacego je na serwer

chyba chodzi tu o ulepszanie gry a nie (nie gram tam, niech tak zostanie, co mnie to obchodzi), pokazanie tu gameplaya uswiadczy ludzi komentujacych jak to wyglada, mam nawet  taka sytuacje gdzie nie widac gry zespolowej  a odwrotna antyzespolowa ale pewnie komu sie bedzie chcialo to ogladać

Edytowane przez CJ.
Opublikowano

Co ma gra zespołowa z mapą wspólnego? Czy to zm_ czy ze_ to bez różnicy. Tutaj odjeżdżają bez połowy zespołu a tutaj się blokują żeby jak najmniej osób do kampy wlazło... Póki się mentalność graczy nie zmieni, zmiana map nic nie da...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale ja tutaj nie rozumiem jednej rzeczy - proponujesz usunięcie, bo gracze nie potrafią grać tp? Kolego to nie jest nasza wina, że gracze są tacy, a nie inni, 3/4 serwera nie ogarnia gry, ja nie wiem co oni robią na serwerze, no ale okej. A jeśli chodzi o mapy escape to przynajmniej jest odskocznia i rozrywka, bo jak cały dzień są kampy, to ja tak szczerze rzygam tymi kampami, ani to pobiegać, ani się pośmiać. Wy lecicie tylko na fragi, a tu ma być różnorodność i jeśli na początku nie potraficie rzucić frosta, bo się boicie, to już Wy tracicie. Myślenie nie boli w tej kwestii, tym bardziej, że ja Wam przypominam na początku rundy: rzucajcie frosty. ;)

Podkładanie się - przypominam - jest karane banem. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Co ma gra zespołowa z mapą wspólnego? Czy to zm_ czy ze_ to bez różnicy. Tutaj odjeżdżają bez połowy zespołu a tutaj się blokują żeby jak najmniej osób do kampy wlazło... Póki się mentalność graczy nie zmieni, zmiana map nic nie da...

Dlatego, że większość była na serwerach zombie plague, gdzie panuje zasada "kto pierwszy zajął kampe, ten decyduje kogo wpuszcza". Stąd my musimy ten motłoch przyjmować i uczyć innych zasad.

Opublikowano

jezeli odskocznia jest wygrywanie tylko infekujacych to ok prosze zamknac temat

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale Ty nie rozumiesz chyba, co ja piszę. Napisałam, że PO TO SĄ FROSTY, żeby zombie Was nie zainfekowało, po to są napalmy, żeby spowalniać zombie...

Opublikowano

poki wszysxy startuja jednakowo nic to nie da. Ns prawdziwym ze zombie sa opoznione na jakis czas i istnieja rozne typy granatow typu wykrywajacy ruch czy cieplo. oprocz tego zombie biega szybciej na co frost niewiele da a zanim wlaczy sie sklep by go kupic polowa jest juz przeciw nam. Przy respawnowym posiadaniu juz 3 granatow .Polecam sprawdzic a potem wymienic spostrzezenia

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja to już słów nie mam, żeby Ci tłumaczyć. Chyba świeży na serwerze jesteś...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności