Skocz do zawartości

[KOSZ] Nie te mapy

Mapy ze_... powinny być czy nie  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy usunać mapy ze_... z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, na serwerze wgrane sa mapy ze_ ktore nie pasuja do tego moda gdyz skrot ten jest od zombie escape, .
Mapy te sa jak nazwa mowi do uciekania przed zombie co powoduje gre 0 tp gdyz  nikt na siebie nie czeka z "samolotami" kladkami i innymi takimi, co łamie regulamin, najlepszym dzialaniem byloby usuniecie tych map z serwera
Do tematu dodaje ankietę

Opublikowano

Jak dla mnie temat głupota. Grałem nie tylko tutaj na ZombieMoD i przeważnie wszędzie są mapy typu escape. I gdzie tu jest mowa że nie ma na escape TP? Humany muszą współpracować żeby nie zaraziło ich zombi - przykład mapa zm_escapetrain - Zombi chce przejsc przez 1,2,3 brame CT stoi w bramie i trzyma zombiaków. Zombi zeby przejsc przez brame najlepiej musi się rzucić na brame "chmarą" żeby przejść dalej bo w pojedynke mają marne szanse. Ten przykład tyczy się też innych map. Wszędzie humany i zombi muszą współpracować żeby osiągnąć cel gry. Kolega chyba amatorem jest i nie ma pojęcia o co chodzi :P Mam nadzieje że troszke naświetliłem mój punkt widzenia i koledze sympatycznemu naświetliłem +/- o co kaman :) 

Pozdrawiam i miłego weekendu

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie temat głupota. Grałem nie tylko tutaj na ZombieMoD i przeważnie wszędzie są mapy typu escape. I gdzie tu jest mowa że nie ma na escape TP? Humany muszą współpracować żeby nie zaraziło ich zombi - przykład mapa zm_escapetrain - Zombi chce przejsc przez 1,2,3 brame CT stoi w bramie i trzyma zombiaków. Zombi zeby przejsc przez brame najlepiej musi się rzucić na brame "chmarą" żeby przejść dalej bo w pojedynke mają marne szanse. Ten przykład tyczy się też innych map. Wszędzie humany i zombi muszą współpracować żeby osiągnąć cel gry. Kolega chyba amatorem jest i nie ma pojęcia o co chodzi :P Mam nadzieje że troszke naświetliłem mój punkt widzenia i koledze sympatycznemu naświetliłem +/- o co kaman :)

Grzesiek za mało tutaj grasz aby wiedzieć, że tutaj na zm to nie przejdzie. Gracze NS tak naprawdę mają wjb na tych mapach. Wolą się podłożyć i rzucić granat niż strzelać do zm.

Opublikowano

Wyobraz sobie ze grywam na takich serwerach jak Zombie Escape  i tam  powinny byc takie mapy a tutaj te Twoja wspolprace humanow widze tak, jeden cwany gosc nabije sobie w 1 rundzie punkty  a potem kupuje szybkosc i nie czeka na reszte z kladka, i innymi takimi, nie raza tego doswiadczylem, dzieje sie tak wlasnie na escape train a reszta nie wie jak wylaczyc lasery i zwyczajnie ginie, te lasery powinno wylaczac tylko zombie na prawowitym Zombie escape,a na tej drugiej mapie jurasic park tam jest zbyt malo czasu by nawet uciec helikopterem  i nie piszcie wiecej ze glupota

• Właściciel
Opublikowano

Z reguły mapy ze_ są grane w nocy, więc nie widzę powodu ich usunięcia. A po 2. Dość monotonii na serwerze, trzeba trochę urozmaicać. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

w nocy takze ludzie graja  nieczysto gdyz admini spia, czy dlatego nocni grascze maja  cierpiec 

Opublikowano

na czacie widac jeki i wzdychania liczba graczy sie zmniejsza gdy sa te mapy ale nikomu nie chce sie nic z tym robić

Opublikowano

wam wszystko trzeba udowadniac, udowodnilem ze jak spicie  Ci ktorzy przy adminach udaja czystych grasuja na haxach to udowodnie i to

Opublikowano (edytowane)

wam wszystko trzeba udowadniac, udowodnilem ze jak spicie  Ci ktorzy przy adminach udaja czystych grasuja na haxach to udowodnie i to

Ja np lubię takie mapy ale graczy jest tyle samo co było nic się nie zmniejsza niektórzy lubią te mapy.

A jak nie lubią tej mapy to po co wybierają ja ?

Edytowane przez Smoker
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zamiast usunięcia proponuję wydłużenie czasu rundy na mapach typu escape, w szczególności na jurassicu.

Opublikowano

takze na swoim przykladzie bedac jedynym z zarazonych nie ruszajac ani jednego humana 1docieram do mety zostawiajac wszystkich w tyle i nie dajac im zadnych szans

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mapa jak mapa, przydało by się wgrać kilka nowych map z 2 lub 3 było by lepiej :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Escape to najciekawsze mapy jakie są dostępne na serwerze, trzeba tylko umiejętnie na nich grać (team play) wtedy jest zawsze spora szansa że ludzie wygrają.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Semir wytłumacz nonsteam, aby grali TP jak nawet przez mikrofon z nimi się porozumieć nie idzie.

Opublikowano

Escape to taka mała odskocznia od ciągłego kampienia na mapach zm_. 

Przydałoby sie troche polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście

A to że nie każdemu tego typu mapki pasują mnie nie dziwi. Z drugiej strony dlaczego graczom, którzy lubią mapy ze_ ktokolwiek miałby tę możliwość odbierać?

Opublikowano

dzisiaj wam zaprezentuuje jak ta wasza rozgrywaka wyglada, nagralem pare demek

Opublikowano

dzisiaj wam zaprezentuuje jak ta wasza rozgrywaka wyglada, nagralem pare demek

Ale co ty chcesz na zm te mapy są grane rzadko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności