Ren!ferek Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam, Chciałbym się z wami podzielić nowo poznanym polskim serwisem z nagrodami. Polega on na zebraniu pkt. np; z zapraszania znajomych czy też wykonywanie dziennych zadań. Punkty zdobyte z zadań czy też zaproszeń wymieniamy na nagrody. Serwis mogę wam polecić osobiście, gdyż wymieniłem już raz pkt. na nagrodę i doszła :) Osoby z dużym fanpage na pewno nie będą miały problemu z zebraniem pkt. i wymienieniem na nagrody. Póki co serwis dobrze się trzyma i się rozwija dodali nowe nagrody więc jest coraz lepiej. Jedynym minusem jest wymiana nagrody. Nie odbywa się to na zasadzie: zbierzemy pkt. i wymienimy w dowolnym momencie. Wymiana pkt. na nagrody odbywa się raz w miesiącu np; 30 września między godziną 16 a 18:30. Tak więc musimy być czujni od 16 do 18:30 by nie przegapić wymiany. Dodatkowym utrudnieniem jest czas na wymianę. Jest on różny ostatnio wymiana nagród trwała 7min. Lecz według mnie warto było spróbować :) Link do Rejestracji: [ WYMODEROWANO ] Pozdrawiam :)
Właściciel GET Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Rzeczywiście jest to dość polecana strona, bo daje te przedmioty, przesyła itd. Ale Twój link muszę usunąć.
Ren!ferek Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nesty... nie bądź taki, zostaw link :P :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2020 Właściciel Opublikowano 12 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi