Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Więc tak, mam dwa problemy. W sumie to już od dłuższego czasu, ale zaczyna mnie to pomału wkurzać...

Pierwszy problem polega na tym, że przy normalnym priorytecie procesu hl.exe (czyli cs'a), myszka w grze "stawia opór". Nie działa płynnie, zacina i ciężko nią manewrować. O ile dobrze pamiętam, to ten problem mam odkąd wyłączyłęm synchronizację pionową w karcie graficznej. Wcześniej miałem ustawione na "stosuj ustawienia 3D" Próbowałem już włączać / wyłączyć / stosuj ustawienia 3D, ale problem się nie cofnął.

Tego problemu nie mam przy zmianie priorytetu na "poniżej normalnego", ale wtedy gra nie działa płynnie. To znaczy, że gdy idę prosto to co ok. 2 sekundy ścina obraz.

Drugi problem dotyczy przeładowania. Po zmianie broni przeładowuje mi ją, nawet jeśli magazynek jest pełny. Co dziwne, jeśli oddam strzał podczas przeładowania, to strzela tak jakby broń była w normalnej pozycji.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spróbuj ustawić priorytet wysoki dla hl.exe albo steam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na wysokim jest jeszcze gorzej niż na "normalnym". Nie dość, że myszka praktycznie nie działa, to jeszcze mam opóźnienia w chodzeniu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A4Tech SWOP-3

6 lat temu kupiona, bo jest podbite na niej

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na priorytecie czasu rzeczywistego również tak działa jak na wysokim - sprawdź bo powinno być troszkę lepiej. Albo spróbuj tak jak pisze nesty.

• Właściciel
Opublikowano

Tak ap ropo, jak już przywrócisz niby takie ustawienie tam, gdzie żeś zmienił i nie działa, natychmiastowo cofaj system. Najlepiej na awaryjnym.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przywróć system z jak najwcześniej daty. Nie stracisz żadnych plików :)

Mogę tylko do września 2011, a potrzebuję co najmniej roku.

Na priorytecie czasu rzeczywistego również tak działa jak na wysokim - sprawdź bo powinno być troszkę lepiej.

Nie mam opóźnień w chodzeniu, ale myszka tak samo jak na wysokim - praktycznie nie działa.

Macie jeszcze jakieś pomysły? :(

P.S. Na non steamie gra i mycha działają świetnie. I to na normalnym priorytecie.

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Format kompa rozwiązał problemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności