plonsek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam. Od kilku dni serwer COD przechodzi kryzys: admini są rzadko, a prawie wcale - gdy Ich nie ma serwer to "wolna amerykanka". Chodzi mi o wszechobecnych "odpaleńców" (ze 3 dni temu taki klient na aim'ie wbił 40 lvl namiestnikiem) oraz o łamanie regulaminu serwera: sg na respa, miny etc. Proponowałbym nabór administratorów, bo w tej chwili serwer jest niemalże niegrywalny. Moimi osobistymi kandydatami na administratorów są Jocza oraz Morderca III.
SQN Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 plonsek temat nic nie da, ja staralem sie h@ wytlumaczyc to mnie pocisnal i tyle bylo z rozmowy. My czesto gramy to widzimy co sie dzieje ale niestety nie mamy wplywu. Wydaje mi sie ze twoje nominacje na adm sa bezsensowne bo byly podania ale all odrzucane. jest kilku adminow i trzeba liczyc na szczescie zeby trafic na kogos na serwerze. Wkur...zajace jest gdy masz wolny poranek a grac sie nie da.
Właściciel GET Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dopóki Jocza nie poprawi swojej wiedzy (która była znikoma), nie ma szans na admina. Jeżeli masz STEAM z grą cs 1.6, możesz spróbować złożyć podanie. @SQN Ty już tak się nie stawiaj w roli jacy to administratorzy i H@ są tutaj źli, dobrze? Bo sam w 100% pewnych spraw nie potrafiłeś ogarnąć. Jeżeli czujesz się na siłach, złóż ponownie podanie, może przyjmiemy. Być może i jest kryzys serwera COD, ale z drugiej strony spójrzcie na to: na serwerze i tak jest mało adminów, a Ci niektórzy wzięli urlopy, np. z powodu nauki (i nie tylko na serwerze COD). Kryzys trzeba przetrwać i będzie trwał do końca maja. Pytanie tylko, na ile Wy jesteście w stanie pomóc serwerowi poza takimi tematami, które praktycznie nic nie wnoszą. Zamiast je pisać, napisz zgłoszenie / skargę na gracza. Pozdrawiam 4
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi