Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zna ktoś komendę, że pod F1 (autobuy) nie kupuje amunicji do pistoletu ?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 26 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 zmień klawisz na inny... Wejdź w opcje i tam masz, albo po prostu go usuń.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie rozumiesz mnie. Mam porobione bindy, nie chce tez go usuwać tylko zmienić, żeby nie ładowało amunicji w pistolet.
trzeciak000 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 ja kiedyś miałem takie coś, że mogłeś sobie ustawić co ma Ci kupić gdy naciśniesz F1, jak sobie przypomnę to Ci napiszę.
Wygnaniec Opublikowano 27 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zna ktoś komendę, że pod F1 (autobuy) nie kupuje amunicji do pistoletu ? Marian to chyba nie wiesz o tym że nigdy sie nie binduje klawisza "f1".
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Marian to chyba nie wiesz o tym że nigdy sie nie binduje klawisza "f1". Kolejna osoba, która nie rozumie... Klawisz F1, czyli autobuy się ustawia, co ma kupować a czego nie. Tylko właśnie nie pamiętam jak się to robiło. @edit: Już wiem. Trzeba ustawić w pliku "autobuy" w cstrike.
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zna ktoś komendę, że pod F1 (autobuy) nie kupuje amunicji do pistoletu ? Marian to chyba nie wiesz o tym że nigdy sie nie binduje klawisza "f1". Co? bind "F1" "autobuy" - bind z config-u.
Rekomendowane odpowiedzi