Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam państwa. Postanowiłem napisać ten temat, ponieważ sądzę, że multiinfekcja i normalna już trochę się graczom znudziły. Sądzę, że dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie innych typów rund. Np. Survivar (1 człowiek, nieskończone ammo, zombi muszą go zabić jak ostatniego człowieka i np. 1,5k hp), Nemezis (zombiak posiadający dużą ilość hp tj. 10k+ i posiadający longjumpa) longjump - coś takiego dzięki czemu daleko skacze, a ponadto taki mod jeszcze jak plaga (zombi są normalnie i ludzie tylko, że jest 50:50 i jest 1 nemezis i 1 surv, zombi muszą zabić wszystkich ludzi, nie mogą ich zarażać). W trakcie występowania takich modów gracze, którzy będą survami i nemkami nie mogą kampić, kiedy jest nemezis nie mogą gracze kampić w kampach tylko wszyscy na środku mapy się zbierają i tłuką w niego do upadłego. A żeby ułatwić poruszanie się nemkowi proponuję dla niego usunięcie odpychania. Sądzę, że takie coś się spodoba graczom :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Infernusie Ty dałeś propozycje dotyczące głównie zombie plague, a nasze ZM nie jest takim modem, też kiedyś, kiedyś, za górami, za lasami chciałam coś takiego, bo byłam przyzwyczajona i własnie dużo graczy to proponowało, dlatego zamiast nemezisa została wprowadzona multi infekcja. Postaram się z Nestym nad czymś pomyśleć jeszcze. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Proponuję do sklepu człowieka dodać taki granat - antidotum. Na czym by on polegał? Otóż człowiek ostatni został i czuje się bardzo samotny i naciskany przez zombiaków. Dlaczego nie mógłby kupić takiego granata i uzdrowić kilku kompanów, którzy by go wsparli? :)  Ponadto proponuję dodanie modu takiego, że zombiak może jeść ciało. Na czym to polegać? Otóż zombiak ma kilka hp, a chciałby jeszcze pożyć :) a dookoła leżą ciała ludzi i zombiaków, to dlaczego by nie mógł się pożywić, co by mu dało hp? :D i jeszcze fajny dźwięk do tego dodać

i ogólnie też można by było wgrać jakąś muzyczkę, czy więcej dźwięków zombiaków

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Proponuję do sklepu człowieka dodać taki granat - antidotum. Na czym by on polegał? 
Otóż człowiek ostatni został i czuje się bardzo samotny i naciskany przez zombiaków. 
Dlaczego nie mógłby kupić takiego granata i uzdrowić kilku kompanów, którzy by go wsparli?

Ja bym raczej pokusiła się nie o granata, bo to byłoby ryzykowne, dajmy na to choćby sytuację, kiedy Ty faktycznie jesteś ostatni, a cała rzesza zombie się do Ciebie pcha i rzucasz takiego granata, a Ci odrażeni, że tak powiem mając za sobą bandę zombie, której nie objął granat po prostu padnie. Coś jak domino będzie. Więc może jeśli by dało radę, to albo coś ala wybrane nicki, albo... hm, zastanowię się nad tym do jutra. Bo muszę sprecyzować jakby to wyglądało. 

Ponadto proponuję dodanie modu takiego, że zombiak może jeść ciało. 
Na czym to polegać? Otóż zombiak ma kilka hp, a chciałby jeszcze pożyć :) 
a dookoła leżą ciała ludzi i zombiaków, to dlaczego by nie mógł się pożywić, co by mu dało hp? :D i jeszcze fajny dźwięk do tego dodać

Do tego jestem skłonna, ale może mogłoby to działaś na zasadzie pochłonięcia energii etc? Podchodzisz do zwłok i cośtam naciskasz, po czym wyskakuje Ci: dodano + X hp. Mam nadzieję, że jest to do wykonania (bo Nesty musiałby kombinować plus dochodzi obciążenie serwera) i nawet wprowadzenie na próbę, to tam... hm.

Opublikowano

No ale widzisz takie coś się zdarzało nawet, żeby zombiak jeden blokował dla tego granata i jeden kampił, żeby zarazić innych to norma :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Owszem, wiem, że takie rzeczy się zdarzają, dlatego są admini. Nie no, zastanowię się do jutra nad tym i dam Ci znać w temacie. Bo jeszcze dochodzi kwestia pogadania z Nestym.

• Właściciel
Opublikowano

Widzę infernus dał sobie spokój po tym, jak odrzuciłem jego podanie. Wniosek? Propozycje są w większości bezsensu, tworzone dla spamu. Natomiast odnośnie tych zwłok, dodałem do TO DOO.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności