trzeciak000 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nick jakiego używasz: (SG-1) $miechu Podaj swój wiek: 16 Staż gry Counter-Strike: 3 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com? (Jeżeli tak to napisz za co!): nie Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com: nie chcą działać, ale od razu, żeby nie kłamać 20 jeszcze nie ma. Beny mi pisał, żebym wbił 20 postów na forum i zobaczymy :) Czy kiedykolwiek miałeś admina?: Tak Jakieś praktyki będąc adminem na innym serwerze?: Tak Twój Steam:ID: 0:0:32814764 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gdyż gram na tym serwerze od dopiero kilku dni, a widzę, że notorycznie łamany jest regulamin, a adminów często nie ma, ja natomiast spędzam dużo czasu przy cs i gram tylko na tym serwerze, poza tym od następnego poniedziałku mam ferie, więc będę siedział jeszcze dłużej i będę miał czas na pilnowanie porządku na serwerze :) Napisz nam, co zmieniłbyś będąc adminem?: Oczywiście karał osoby łamiące regulamin, zgłaszałbym wszystkie wykryte błędy na mapach i w grze oraz dawał nowe propozycje na np modele, mapy czy nowe rzeczy w sklepie w grze. Jesteś w stanie opłacać comiesięczną składkę?: Oczywiście :)
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tak, na forum jak i serwerze wykazuje swoją aktywność. Zdecydowanie.
Rasta Girl Opublikowano 26 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 W sumie ja również jestem na tak, nie mam jak na razie żadnych zastrzeżeń.
MarkeloN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 No na forum jestes aktywny na serwie moze widzialem cie z 3 razy ale jak inni pisza ze jestes czesto na serwie to na tak
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 26 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Przydał by się jakiś new admin ... ;) Tak .
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Też na tak, przyda się Admin na ZM.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 26 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com: nie chcą działać, ale od razu, żeby nie kłamać 20 jeszcze nie ma. Beny mi pisał, żebym wbił 20 postów na forum i zobaczymy :) To nie znaczy, że nabiłeś 22 posty i odpuścisz. Myślę, że będziesz dalej aktywny na forum i na serwerze. Nie widziałem cię na serwerze, ale z tego względu, że inni są na tak to można ci zaufać. Tak. ;)
trzeciak000 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie no masz rację, cały czas przeglądam czy są jakieś nowe tematy i sam założyłem kilka, to, że żeby mieć admina trzeba 20 postów mieć to dla mnie nic nie znaczy, gdyż i tak będę aktywny na forum.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Na forum widać, że jest aktywny, stara się. Na serwerze nie wiem, bo nie gram.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 27 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgadzam się.
Wygnaniec Opublikowano 27 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Przyjety. Powodzenia w adminowaniu. Zapoznaj sie z tym : http://fragujemy.com/Regulamin-serwera-ZOMBIE-INFECTION And: http://fragujemy.com/Wplaty-adminow-ZOMBIE-INFECTION
Rekomendowane odpowiedzi