Skocz do zawartości

podanie (SG-1) $miechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: (SG-1) $miechu

Podaj swój wiek: 16

Staż gry Counter-Strike: 3 lata

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com? (Jeżeli tak to napisz za co!): nie

Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com: nie chcą działać, ale od razu, żeby nie kłamać 20 jeszcze nie ma. Beny mi pisał, żebym wbił 20 postów na forum i zobaczymy :)

Czy kiedykolwiek miałeś admina?: Tak

Jakieś praktyki będąc adminem na innym serwerze?: Tak

Twój Steam:ID: 0:0:32814764

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gdyż gram na tym serwerze od dopiero kilku dni, a widzę, że notorycznie łamany jest regulamin, a adminów często nie ma, ja natomiast spędzam dużo czasu przy cs i gram tylko na tym serwerze, poza tym od następnego poniedziałku mam ferie, więc będę siedział jeszcze dłużej i będę miał czas na pilnowanie porządku na serwerze :)

Napisz nam, co zmieniłbyś będąc adminem?: Oczywiście karał osoby łamiące regulamin, zgłaszałbym wszystkie wykryte błędy na mapach i w grze oraz dawał nowe propozycje na np modele, mapy czy nowe rzeczy w sklepie w grze.

Jesteś w stanie opłacać comiesięczną składkę?: Oczywiście :)

Opublikowano

No na forum jestes aktywny na serwie moze widzialem cie z 3 razy ale jak inni pisza ze jestes czesto na serwie to na tak

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com: nie chcą działać, ale od razu, żeby nie kłamać 20 jeszcze nie ma. Beny mi pisał, żebym wbił 20 postów na forum i zobaczymy :)

To nie znaczy, że nabiłeś 22 posty i odpuścisz. Myślę, że będziesz dalej aktywny na forum i na serwerze.

Nie widziałem cię na serwerze, ale z tego względu, że inni są na tak to można ci zaufać.

Tak. ;)

Opublikowano

Nie no masz rację, cały czas przeglądam czy są jakieś nowe tematy i sam założyłem kilka, to, że żeby mieć admina trzeba 20 postów mieć to dla mnie nic nie znaczy, gdyż i tak będę aktywny na forum.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na forum widać, że jest aktywny, stara się. Na serwerze nie wiem, bo nie gram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności