Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś niedobrego się dzieje dzisiaj z 4FUN: 

1. Aktualnie nie działa, zawiecha.
2. Coś laguje w czasie gry
3, chyba nie działa amx chyba bo jak zrobiłem kolesiowi fotki to go nie zbanowało, grał dalej. Fotki jego mam na kompie więc zostały zrobione ale nie dostał bana. Nie działa amxbans i nie mogę nawet sprawdzić czy jest na liście banów. 

Możliwe, że to w związku z pracami technicznymi co były robione. Nie ma nikogo z szefostwa więc zgłaszam tu :) 

aaa i jeszcze jedna WIEEELKA prośba do nesty ----> Mógłbyś zmienić nazwę serwera na starą? Bo odkąd została zmieniona gra o DUŻO mniej graczy na serwerze! Chyba nie o to tutaj chodzi :)  W ogóle co m na celu zmiana nazwy serwera? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proponowałbym wyłączyć serwery aż się przerwa techniczna skończy i jeszcze raz zresetować ranking. Taka gra nie ma sensu.

• Właściciel
Opublikowano

Myślałem, że chłopaki uporali się z problemem do godziny 7, a okazało się że nie. Wina leży po stronie AMXBansu. Serwer nie mógł nawiązać połączenia z bazą danych, to też przy każdej zmianie mapy po prostu serwer dostawał freeza. 

Nazwę już dawno zmieniłem, lecz myślałem, że poleci automatyczny reset do wszystkich serwerów przez Pukawkę, a tak się nie stało. Bo server.cfg nie jest czytany podczas zmiany mapy. To nie jest czynnik, który wpływa na rozwój serwerów.

Opublikowano

spoko :) dzięki za informację! 

hmmm... co do nazwy to myślę, że miała ona duży wpływ na frekwencję na serwerze :) widać to w ostatnich statystykach. Myślę, że ludzie którzy dużo przebywają na serwerze by to potwierdzili :D ale już wszystko zmienione, więc nie ma tematu :P 

Pozdrawiam 

• Właściciel
Opublikowano

Dobrze napisałeś: "widać to było w ostatnich statystykach", a nazwę zmieniłem po południu wczoraj. Zatem wina nie leży po naszej stronie, od kilku dni notujemy problemy wynikające nie z naszej kompetencji :)

Opublikowano

serwer nadal pada ;/ w trakcie mapy de_train chyba z 4 razy ;/ niestety ludzie uciekają ;/

• Właściciel
Opublikowano

Nic na to nie poradzę. Nie tylko my mamy problemy. Aczkolwiek, na razie odłączyłem pluginu, które mają połączenie do MySQL. Zobaczymy jak to będzie.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności