Janek12 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nie wiem czy to dobry dział , jeżeli nie to przepraszam za kłopot . jestem zainteresowany kupnem counter strike 1.6 na steam (kluczem) , najlepiej przez sms'a . Wie ktoś gdzie mogę taki nabyć? przetrząsnąłem internet ale niestety jest pełno oszustów i jest lekki strach przed utratą kasy . licze na waszą pomoc :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na http://www.fragujemy.com możesz kupić Steam Key (o ile jeszcze są). Najlepiej napisz do Nesty , gdyż on się zajmuje sprawami tego typu jak i więcej.
Janek12 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 byłem już w sklepiku , niestety można kupić tylko przelewem :/
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przelew nie jest straszny, nie gryzie. Ja pierwszy przelew robiłem w wieku 13 lat, to nie jest trudne. Większość osób sprzedających keye za doladowania to oszuści, a tu masz rzecz pewną + pomoc o ile nie mógłbyś wypełnić druczka. Jesli byłbyś chętny kupnem Steama na tej, a nie wiesz jak wypełnić druczek, to napisz na pw, wytłumaczę ;)
Janek12 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) w razie problemu będę sie kontaktował , dzieki za pomoc :) . temat do zamknięcia Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Janek12
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi