Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 Ty i gra? Słabiak. :*
label Opublikowano 29 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 hehe zagrajcie bez vipa pogadamy 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 29 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 hehe zagrajcie bez vipa pogadamy A ty odczekaj bana kiedyś w całości.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 label teraz jesteś śmieszny. Grasz na serwerze od jakiegoś czasu, łamiąc po tysiąckroć regulamin, jak nie miny to podkładanie się i śmiesz mi (nam?) zarzucić, że bez vipa bym(śmy?) tak nie zagrała(li?)? To dopiero "hehehe". Kolego zanim zostałam tutaj adminem grałam już kilka lat wcześniej na serwerach i doświadczenie się zbierało. Poza tym wolę vipa i uczciwą grę niż taką w której olewaw sobie zasady serwera, bo "tak łatwiej". ;) 1
label Opublikowano 29 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 Acha wychodzi na to ze tylko wchodze łamac regulamin spox
Rekomendowane odpowiedzi