Skocz do zawartości

[PROBLEM] nie wiem gdzie kierowac ten temat ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram jzu z miesiac na serwie zombie i mam problem gdy wbijam na cs odpalam go i chce wejsc na zombie pisze ze nie jest podlaczony ok, kumpla spotkalem na only DD2 mowi ze dziala kiedys przeklinalem i jakis admin dal mi bana nie wiem czy to od tego ale nie moge wejsc w ogole sciagnalem inny client CS i to samo doda go do ulubionych ale brak nazwy i tylko IP widze 0/0 graczy patrzylem logi usercofig cofig to co na forum bylo napisane POMOCY!!!!!

Co mozeb yc przyczyna ze gralem a nagle nie moge nic robic?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jakie to smutne. Szukaj sobie innego zombie, bo Twój poziom wychowania i zwracania się do innych to zupełne dno, a przy okazji w ogóle nie przestrzegasz regulaminu. (:

Opublikowano

Znalazlem i pierdole Ciebie :)
Tylko widzicie wtedy kiedy nie trzeba a jak chuje lataja na wh i inne to juz  slepy jestes i skad mozesz wiedziec o moim wychowaniu i o mnie cokolwiek skoro mnie nie znasz kolejny mistrzu przez kabel :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Takie słowa to sobie możesz do kolegów kierować, a nie w naszą stronę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności