1908LKS Opublikowano 27 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2014 Moj problem polega na tym ze nie slysze ludzi na serverze a jak ktos mowi przez micro to mi nick tylko sie pojawia tak "miga" ale np gdy wejde na server only steam dziala normalnie ( reinstal steam itp robilem)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 27 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2014 Jeśli masz taki problem na serwerze /w Fragujemy.com (innym), to zapewne nie mają wgranego pluginu, który pozwala rozmawiać Steam z Ns. Możliwe, że ktoś nie ma mikrofonu, a wciska "k".
1908LKS Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2014 maja mikrofony normalnie bo miedzy soba rozmawiaja bo pytalem na serverze a jesli chodzi o plugin to nie wiem bo steamow tez nie slysze. tak samo jak mnie nie slychac a na serverach steam normalnie dyga
Właściciel GET Opublikowano 27 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 27 Marca 2014 Na początek: nie ma żadnego pluginu na to, natomiast istnieje łatka w formie biblioteki. Wina nie leży po stronie serwera, ale za to serwer może być postronnym mechanizmem, który ten problem naprawia. Odpowiedzialny za to jest update z 14 lutego 2013 roku, kiedy wyszła nowa wersja CS'a. Zrezygnowano z kodeku głosowego speex i zaczęto używać slika, który wcześniej również istniał, ale nie był absolutnie używany. Z racji tego, że gracze steam po aktualizacji mają inne kodeki niż powszechne nsy, stąd pojawia się problem z komunikacją. A, że valve nic w tym kierunku nie zrobiłaby, bo ma gdzieś NS'ów (co jest zrozumiałe), tak programiści się tym zajęli.
1908LKS Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2014 czyli nic sie nie da z tym zrobic?? to dalczego steamow tez nie slysze na steam? i steamy mnie nie slysza?
Właściciel GET Opublikowano 27 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 27 Marca 2014 To jest inna para kaloszy, błąd leży po Twojej stronie i nie jestem w stanie zweryfikować, gdzie leży przyczyna.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi