Wall Hack Opublikowano 25 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 Jeżeli kupiłem vip'a rozbudowanego to kiedy dostanę klasę premium? Niby automat, a tu takie cuda.
~.LaYs` Opublikowano 25 Marca 2014 Zawieszony Opublikowano 25 Marca 2014 Wy się kurwa nauczycie czytać ? =.= Wszystko jest napisane...
Wall Hack Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) -> pamiętaj, że usługa zakupiona za pośrednictwem tego sklepu będzie aktywna dopiero wtedy, gdy serwer załaduje ustawienia -> załadowanie ustawień trwa zazwyczaj: przy przeładowaniu mapy ( zmiany jej ) restarcie serwera o to Ci chodzi? mapa się zmieniła już z 5 razy //edit <*> - w ciągu 24h rozpatrzymy wniosek o przyznanie klasy premium[ KLASĘ PREMIUM DODAJEMY TYLKO WTEDY, JEŚLI V.I.P JEST WAŻNY WIĘCEJ NIŻ 20 DNI ] dobre żarty, jak kupiłem na 15 to mi się nie należy? -.- Edytowane 25 Marca 2014 przez Wall Hack
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 25 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 No przeczytałeś chyba wyraźnie co i jak, więc w czym problem?
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 25 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi