Bedgar Opublikowano 24 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2014 Witam. Mam VIPA na serwerze, ale klasy premium niemam zadnej. Niewiem czy jakis blad czy co, wiem ze powinienem miec.
Jocza Opublikowano 24 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2014 Jak Zamówiłeś vipa na Min. 20 Dni i wpisałeś w opisie jaką klasę chcesz to w ciągu 24H dadzą Ci 2
Właściciel GET Opublikowano 24 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 24 Marca 2014 Wyjaśnione wyżej. Dodam od siebie, że nie czytacie regulaminu, kupujecie w ciemno, a potem dziwicie się, że jest tak a nie inaczej... Jak można kupować coś w ciemno? To dokładnie tak samo postępujecie, jak młodzież w dzisiejszych czasach jeżeli chodzi o "kredyt na mieszkanie"... Od siebie dodam jeszcze, że takie ograniczenia co do V.I.P'a wprowadziliśmy już jakieś 3 tygodnie temu. I jest to zrozumiałe, bo wraz z postępem czegoś, musimy coś ograniczać, aby nie dochodziło później do przykrych sytuacji lub tekstów, że działamy mało efektownie. Jest mądre powiedzenie: każdy uczy się na błędach. Wiedzę nabiera się wraz z doświadczeniem, nie na odwrót i dzięki temu, że dysponujemy na Fragujemy.com kadrą osób, która nabiera coraz to większego doświadczenia, tak zmieniają się pewne poglądy i pewna polityka (bądź też reformuję). Chciałbym też zwrócić uwagę, że ja nie jestem wróżką i nie mam kryształowej kuli, więc na podstawie tekstu "nie działa mi usługa" nie jestem w stanie pomóc. I zapowiadam, że pomoc będzie adekwatna do tego, w jaki sposób żądacie ją. Bo skończyło się domyślanie z mojej strony i wieczne proszenie o szczegóły. Napiszesz pytanie adekwatne do sytuacji, informacje potrzebne, uzyskasz precyzyjną i szybszą odpowiedź. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 28 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi