Janek12 Opublikowano 18 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2014 mam pytanie dotyczące serwera 4fun. Od dłuższego czasu serwer crashuje , dzisiaj nawet jest offline , gra nie jest czysta .. sa jakieś dziwne "lagi" na które narzeka coraz wieksza ilość graczy . czy są jakieś problemy z tym serwerem ? jeżeli tak, to czy są już jakieś podejmowane kroki w celu rozwiązania błędu ?
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 18 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2014 Serwer odpaliłem, a od strony bardziej technicznej musi zerknąć Nesty. Sam poświecę trochę więcej czasu na grę, aby zobaczyć czy rzeczywiście są problemy.
Właściciel GET Opublikowano 18 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 18 Marca 2014 Ostatnio kiedy serwer się scrashował to był 14 marca. Nie odnotowałem logów żadnych z problemów. Jedynie dzisiaj w nocy, po zmianie mapy na de_aztec o 2:35 serwer padł. Nie wiem dlaczego, na pewno nie jest to wina bezpośrednio serwera, a raczej stawiałbym na bazę danych, na którą nie mamy wpływu lub DDoS, bądź jeszcze inne problemy w ATMAN. Nie odnotowaliśmy również żadnych lagów w trakcie gry. Jedynie, kiedy "lagi" były możliwe, to początek mapy / koniec mapy -> zmiana na następną mapę. W tym przypadku, od kilku dni rzeczywiście może się to dziać. Niestety wpływu na to nie mamy i jak wspomniałem jest to związane z bazą danych MySQL. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi