Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie dotyczące serwera 4fun. Od dłuższego czasu serwer crashuje , dzisiaj nawet jest offline , gra nie jest czysta .. sa jakieś dziwne "lagi" na które narzeka coraz wieksza ilość graczy . czy są jakieś problemy z tym serwerem ? jeżeli tak, to czy są już jakieś podejmowane kroki w celu rozwiązania błędu ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Serwer odpaliłem, a od strony bardziej technicznej musi zerknąć Nesty. Sam poświecę trochę więcej czasu na grę, aby zobaczyć czy rzeczywiście są problemy.

• Właściciel
Opublikowano

Ostatnio kiedy serwer się scrashował to był 14 marca. Nie odnotowałem logów żadnych z problemów. Jedynie dzisiaj w nocy, po zmianie mapy na de_aztec o 2:35 serwer padł. Nie wiem dlaczego, na pewno nie jest to wina bezpośrednio serwera, a raczej stawiałbym na bazę danych, na którą nie mamy wpływu lub DDoS, bądź jeszcze inne problemy w ATMAN. 

Nie odnotowaliśmy również żadnych lagów w trakcie gry. Jedynie, kiedy "lagi" były możliwe, to początek mapy / koniec mapy -> zmiana na następną mapę. W tym przypadku, od kilku dni rzeczywiście może się to dziać. Niestety wpływu na to nie mamy i jak wspomniałem jest to związane z bazą danych MySQL.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności