Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poście chodzi o "mówienie w grze"-przez mikrofon.Jest z tym jakiś bug nie chodzi juz o to czy steam czy tam nomsteam ale jak ktoś mówi ciągle pisze "słychać mnie " .... a wcale niema go słychać najwidoczniej jest z tym jakiś bug na innych serwerach jest normalnie każdy się odzywa a tu cisza... Niech każdy każdego słyszy nawet po śmierci tak jak na  normalnych serwerach , że KAZDY SIEBIE SLYSZY CT I TERO  i Gitara a nie , że tu mówią i nic nie ma słychać .... 

Proszę o jak najszybsze naprawienie (Kazało mi to już parę ludzi zgłosić)

Z góry dziękuje :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Poprawka na życzenie : W tym Poście chciałbym zgłosić "buga" dotyczącego rozmawianie przez mikrofon ( nie chodzi już o czy ktoś ma steama czy nomsteam) Ale wgl niema siebie słychać . Każdy piszę , na czacie czy go słychać, bo piszą , że się odzywją A MIKROFONY SPRAWNE .Na normalnych serwerach niema z tym jakoś problemu każdy słyszy siebie i jest dobrze (każdy w sensie- w rundzie i po śmierci Ct i Tero).Tutaj jest jakoś inaczej . Najlepiej żeby było tak jak napisałem wyżej , że każdy poprostu slyszy siebie i Ct i Tero tak jak i w rundzie i po śmiercii ... Proszę o szybkie rozpatrzenie

Edytowane przez Jocza
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

To nie lepiej by było zrobić ze kazdy ma prawo do głosu ? :D

Albo chociaż ze słyszy Ct -Ct i Tero-Tero (po smierci i w rundzie normalnie)<----- bo tak na pewno nie jest

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

yyy nie będzie czegoś takiego? Do tego jeszcze może nalepki na mapie "kto gdzie jest" takie strzałki albo informacje w postaci spray'u "tutaj kampie, chodź mnie zabij".

Opublikowano

To wejdz na serwa ..... i zobacz , że wgl sie nie można porozumiewać

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Żyjący CT słyszy żyjących CT, martwi CT chyba słyszą i martwych i żywych. Nie pamiętam, ale co do 1 na pewno tak jest.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale po co MARTWI mają słyszeć ŻYJĄCYCH? Jaka to forma komunikacji? 

Opublikowano

To nie lepiej było lepiej aby  nieżyjący słyszelii mogli gadać z żyjącymi i na odwrót ??

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

czy ja wiem czy podpowiadanie ja tam sobie ludzie pogadać a niemam z kim :/

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

ok ok chciałem , żeby było lepiej nie to nie

Do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności